Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
784
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pc aşırı donuyor
A
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

meraba arkadaşlar, bilgisayarım açıldıktan sonra 15 dk aşırı donuyor hiçbir işlem yapamaz hale geliyor sonrasında düzeliyor o zamanda internette fazla sekme açınca flash player eklentisi yanıt vermiyor hatası alıyorum, oyunları açınca(tüm oyunlarda) pc donuyor resetlemekten başka çare kalmıyor virüs yoktur,yalnız program ekle kaldıra girdiğimde benim eklemediğim çok fazla program,eklenti,uygulama vs. varki format çözümmüdür acaba teşekkürler .



S
11 yıl
Çavuş

Bilgisayar kaç yıllık? Sürekli oyun oynamak rami eskitir haliyle. Çok fazla program çalışıyor demişsin ki bilgisayar açıldığında onlarda çalışmaya başladıgı için bilgisayarı zorluyor. Gereksiz uygulamaları programları kaldırmanı öneririm. Ama format kökten çözüm yani hadi 3 5 dk zorlasa açılışta anlarım ama 15 dk çok bilgisayarda baya bi program var anlaşılan o yüzden format şart...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

bilgisayar 5 yıllık hocam , pek oynayamıyorum işte her oyunda donuyor reset tek çözüm oluyor bu da haliyle zarar veriyor bilgisayara, evet 15 dk örn. bilgisayarıma tıkladığımda o kadar bekliyorum işte, peki son sorum format atarken driverleri nereden bulacağım acaba teşekkürler


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Scorpione.
C
11 yıl
Yarbay

HDD testi yaparmısınız,hd tüne programını kullanın error scan bölümünden bed sector testi yapın resmini buraya atın.Birde hw monitörle sistem sıcaklıklarını ölçün sıkıntınız ısınma kaynaklıda olabilir.



S
11 yıl
Çavuş

Bilgisayarda eskimiş artık bayaa normal. Format attıktan sonra eğer bilgisayarın yanında verilen anakart cd si duruyorsa ordan bulabilirsin cd yoksa bilgisayarın sitesinden falan bakarız ne marka pc ?




Bu mesajda bahsedilenler: @assasin1234
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.