Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
188
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc açılırken
L
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Boot ekranında kaliyor yardım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 yıl
Yarbay

Büyük bir ihtimalle başlangıç dosyaları zarar görmüş her seferinde aynı hatayı yapıyorsa gerim yükleme noktası oluşturmuşsanız recovery varsa bunun üzerinden bir önceki tarihe yükleme yapılıp onarılabilir en son çare recovery varsa ilk günkü tarihe yüklemek yani sıfırlamak.Recovery bölümü yoksa ve yedekleme yapmamışsanız format atmak durumundasınız önemli bilgileriniz varsa c diskinde gider.Harici hdd kutusu alarak farklı bir bilgisayarda hddnizdeki bilgileri kurtarma ve donanımı test etme şansınız olur.



A
9 yıl
Yüzbaşı

Bir windows cd si alıp başlangıç dosyalarını kurtarmayı deneyebilirsin. Windows çok kapsamlı bir sistem eğer kendi bu işi yapamazsa bazı kodlarla bu işi kendin yapabilirsin. Ancak kodların ne olduklarını bilmiyorum. Ve herhangi bir C dili bilgim olmadığı için kodları bulabileceğimi de düşünmüyorum. Ama Windows heralde halleder kendi bana öyle geliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.