Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
400
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc 3-4 sn calısıp tekrar kapanıyor.
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

herkese selamlar
msı z97 pc mate anakart ve 4690k işlemci kullanıyorum.işlemci stok halde call of duty bo4 oyununda gpu kullanımını cok dusurdugu için oc denemesi yaptım.1.28v 4.5 ghz de 1 saat sorunsuz kullanımdan sonra[işlemci sıcaklıgı max 61 derece oldu] voltajı daha dusurebılırmıyım dıyerek 1.27v cektım.yarım saat bo4 oynadıktan sonra pc dondu.tekrar baslattıgımda psu dan tık ses gelıyor fanlar donuyor 4 5 sn sonra kapanıyor.pc bu sekılde sureklı bı döngüye girdi.bios pilini söküp 2 saat bekledim fakat sonuç değişmedi.sorun sizce nerden kaynaklı olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchi -- 8 Aralık 2018; 18:56:50 >

F
5 yıl
Yüzbaşı

Güç kaynağında problem olabilir mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

<Sorunuzu anlamak ve yardim etmek isteyen insanlar icin(!) ne olur sistem bilesenlerini eksiksiz yazin. Kullandigim psu su model söyle böyle, ekrankartimda sudur gibi. cpu sogutucu sunu kullaniyorum..>

psu bozuk olabilir degilse kesinlikle anakart. Ramleri sökün sadece bir tanesin takin, ama anakartin kitapcigina göre A1 e mi A2 yemi hangi slota takilacaksa.. Ekrankartini baska pci ex slotuna takarak tekrar bir calistirmayi deneyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.