Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2205
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PAYPAL dan para iadesi almak ile ilgili..
D
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar Ebay den 2 adet saat satın aldım. jeanne2013 adlı kullanıcıdan asagı yukarı 20 gün oldu ürün gelmedi ve ben saati alırken %100 olumlu 90 ad siparişi olan adamın son 15 siparişi olumsuz yönde oylanmış ve çoğuda benim aldığım saatlerden. Satıcıya birsürü mesaj gönderdim ve mail attım fakat hiçbirine cevap vermedi. Saatide büyük ihtimalle kargoya vermedi bile. Şimdi gelelim bu satıcıdan hakkımızı aramak istediğimde başıma gelenlere..

Öncelikle ürünü PAYPAL ile aldım fakat PAYPAL hesabım olmadıgı için guest olarak satın aldım ve 2 ayrı kredi kartımla aldım. Ebay e ürünüm gelmedi diye şikayette bulunmak için gerekli adımları izlediğimde bana PAYPAL guest ile almışsınız paypal ile irtibata geçin diyor.

(You purchased this item as a PayPal guest user and will need to contact PayPal directly by going through their Resolution Center. )

PAYPAL a yeni üye olup itiraz için girdiğimde ise İŞLEM NUMARASINI istiyor. Ebay bana ödememle alakalı makbuzları gönderdi fakat işlem numarası gibi bir numara ortada yok. Sadece makbuz numaraları var. Bu numarayı nasıl öğrenebilirim?

Ne yapmam gerekiyor?



E
12 yıl
Çavuş

aynı konuda bende mağdurum. lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnuz olurum..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Binbaşı

Hocam paypal'ın ücretsiz müşteri destek hattını skype'dan arayabilrsin.Eğer ingilizce bilmiyorsan yanına ingilizce bilen birini al ara.Zaten ip numarasından ödediğin gözükür sistemde muhtemelen.Benim hesabımdan para çalınmıştı ozaman aramıştım ve parayı geri aldım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 26 Ocak 2012; 0:37:12 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.