Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
1764
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Paylaşımlarımız... (3. sayfa)
T
12 yıl
Yüzbaşı

Kısa bir aradan sonra tutan kuponlarımızla kasayı doldurduk ve paylaşımlara devam!!!

Önemli olan küçük parayla işi büyütmekdir biz öyle yapıyoruz!!

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

Merhaba arkadaslar. Sıtemızde bazı sebeplerden oturu uzun bır sure paylasım yapamamıstık. Ancak yenı sezonunda baslamasıyla bırlıkte artık ciddi sekilde paylasımlarımız olacaktır.

Valerenga vs Liverpool maçı ile basliyoruz.

Liverpool kadrosu: Jones, Enrique, Toure, Alberto, Gerrard, Aspas, Coutinho, Assaidi, Henderson, Coates, Downing, Spearing, Lucas, Mignolet, Allen, Borini, Sterling, Kelly, Flanagan, Ibe, Wisdom.

Eksikler: Daniel Agger, Martin Skrtel, Glen Johnson ve Luis Suarez.

Bildiginiz uzere Barca B+Messi+Sanchez’den olusan takım Valerenga’yı 7-0 yenmıstı ;https://www.youtube.com/watch?v=BNBjbwYXGQ0

Valerenga bu maçta ofansif bir oyun sergilemeye calısmıstı. Aynısını liverpool’a karsı da bekliyorum. Liverpool bu maça 3 as defansından yoksun çıkıyor. Bu nedenle 3.5 hatta 4.5 ustu mantıklı tercıh olacaktır.

Bol kazanclar dilerim.

http://www.tahmincanavari.com





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tany3450 -- 7 Ağustos 2013; 14:22:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Haka vs Oolu ;

Haka bu maça Viikingit 3-0 yenerek ve onların 9 maçlık serilerine son vererek geldi.Evlerindeki son 10 maç da kalelerinde sadece 5 gol gördüler. Genelde topu tutmayı seven bir yapıları var ama son dönemde hücüm varyasyonları gayet iyi ve başarılı. Oulu ise geçen deplasmanda resmen hezimete uğradı 6-1 ile. Fakat daha sonra evindeki maçda Pk-35 i 1-0 yenerek şaşırttılar bu hezimetin ardından ekstra motivasyonla oynamalarından ziyade Pk-35 in kötü ve isteksiz futboluda buna etkendi. Fakat bugün aynı başarıyı gösterebilceklerini düşünmüyorum karşılarında diri istekli evinde iyi oynayan haka ‘ nın rahat galibiyet alacağını düşünüyorum.

Maç sonucu 1 (1.50 iddaa) Güven 8


Aşağıdaki sitemizde de paylaşımlarımızı bulabilirsiniz..
http://www.tahmincanavari.com/?p=375


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

oynayan arkadaslara hayırlı olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

Montpellier vs PSG

Fransa liginin ilk macı. Montpellier gecen sezon evınde cok guclu bır takımdı. Ancak transfer donemınde Younes Belhanda (37/12), John Utaka (34/6) ve Marco Estrada (31/4) gibi onemlı oyuncularını kaybettıler. PSG’nin kadro kalitesi zaten ortada. Maç kadrosunu buradan gorebılırsınız ;http://www.psg.fr/en/News/003001/Article/63062/Le-groupe-du-Paris-Saint-Germain

Psg son olarak Bordeaux’u 2-1 yenerek süper kupayı kazanmıstı. Maç özeti ;http://www.dailymotion.com/video/x12noia_paris-saint-germain-2-1-bordeaux-footyroom-com_creation?search_algo=2

Sonuc olarak bu sezon oncesı PSG yenı teknık dırektor ve transferlerle gucune guc katarken, Montpellier ise kan kaybettı. Oran fena sayılmaz, mac icin tercıhım 2′dir.

Iyı gunler dılerım.

http://www.tahmincanavari.com/?p=380



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.