Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
430
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pause Break tuşunu test etmek
T
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Geçtiğimiz günlerde laptoop un klavyesine kahve döktüm sağ taraftaki numpad bölümüne geldi özellikle ve o günden beri o civardaki tuşlar yapış yapışdı her bastığımda tuş sanki içeriye yapışmış kalmış gibi gleiyordu bende tuşu söküp temizlemek için biraz araştırma yaptım ve sonunda bi gaza gelip deneidm ilk olarak hiç kullanamdığım Pause tuşunu söktüm ve geri taktım. Bu tuşu pek kullanmam ama sanırım video ve oyunlarda duraklatmaya yarıyor ama hem videolarda heöde oyun içerisnde bastığımda her hangi bir şey olmadı şimdi acaba tuşu takarken bi hata mı yaptım da tuş bozuldu yoksa ben kullanmayı bilmedeğim için bana m öyle geliyor?

Bunu anlamamın yolu nedir? En kolay bu tuşun çalışı çalışmadığını nasıl anlarım

EDİT: Keşke konuyu açmadan önce dk daha bekleseymiş. http://www.tamindir.com/keyboard-test/ ile test ettim çalışıyor. bu arada diğer tuşlarıda çıkarmayacağım şimdilik böyle idare ediyorum :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBigStepTR -- 19 Aralık 2015; 1:33:35 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.