Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
384
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Partition magic pc mi yedi
C
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yeni laptopumun HDD sinin D kısmında sistem kurulumundan sonra 3 mb ve 8 mb lık küçük parçalar kalmış.bilgisayarımda görünmüyordu(sadece c ve d iki kısım görünüyordu).Ama partition magic programında D nin yanında görünüyordu.Bende bu 3 ve 8 mb lık toplam 11 mb lık kısmı D ye kazandırmak için programla birleştirmeye çalıştım,olmadı hata verdi epey uğraştım sonunda D bu artık alanları kapsar hale geldi ama bu alanın üzerinde "unformated" yazıyordu.daha da uğraşmadım korkum açıkçası D ye bişey olur diye.Pc yi yeniden başlattım,D ye girdim bütün belgelerim yerinde duruyordu ama;
15 GB lık fotoğraf arşivime,müziklere,program setuplarıma ulaşamıyorum.Fotoğraf byte olarak sağlam ama önizleme yok deyip göstermiyor.Hepsiinden geçtim ama fotoğraflarımı nasıl kurtarırım.Silinme yok ama ulaşamıyorum.Dosya bozulmuş olabilir mi?Partition magic te daha sonra bu artık alanları birleştirdim,hdd ler normal görünüyor ama yine fotoları açamıyorum.Bunun bir kurtatma programı falan var mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.