DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
487
Tıklama
0
Öne Çıkarma
park sensoru
M
10 yıl (735 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

park sensorunuz 0.0.yazdiginda gercekte kac cm kalmis oluyor?kontrol ettiniz mi hic?bir karis felan mi?

0.0 yazdiktan sonra bir karis vardir diyerek az bir sey daha geri gidebiliyor musunuz carparim diye korkmadan?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.