Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
632
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pardus PHP sorunu (Çözüldü gibi)
G
15 yıl (3633 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

php, apache ve mysql'i pisi ile depolardan kurdum.

root olarak bağlanıp /var/www/localhost/htdocs/ 'a yetki de verdim.Ev dizini altına public_html klasörü de açtım.

http://localhost 'ta html dosyalarımı da , php içindeki html kodları da gösteriyor, Ancak php kodlarını işlemiyor.

Neden çalışmıyor olabilir ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 6 Mart 2011; 22:48:05 >

G
15 yıl (3633 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

mod_php, php_cli, php_common, php_devel, phpmyadmin kurulu. Bir de smarty var.

php içindeki php kodları tarayıcıda kaynağı görüntüleyince hiç görünmüyor. htlm ise script olarak kaynakta var ekranda yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl (3633 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

phpmyadmin ve mod_php'yi pisi'den kaldırdım. şu linkteki şekli ile tekrar yükledim.

http://gunluk.isamert.net/pardusda-apache-php-mysql-ve-phpmyadmin.html

bu sefer oldu (kurulumda mkdir "$HOME/public_html" satırı root olduğum için mkdir root/public_html olarak işlendi).

http://localhost/ tamam,http://localhost/~kullanıcıadı şeklinde ise aynı dosya "The requested URL /gergozen was not found on this server." hatası veriyor (root olmamdan mı kaynaklanıyor acaba).

Önemli değil, neticede /var/www/localhost/htdocs/ altında denemelere başlayabilirim.

@ErtanGuven İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 6 Mart 2011; 22:47:25 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.