Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
3753
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Palit RTX 3070 6400tl (2. sayfa)
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Beyler bir sürü yorum yazmışsınız ama Türkiye'deyiz. Ben üretim artsa bile fiyatların başta Türkiye'de bir süre daha düşmeyeceğini düşünüyorum (ki bunu da piyasadaki monopolinin verdiği rahatlıkla Nvidia'nın bilerek yaptığını düşünüyorum, çünkü zaten pazara sahipler, yeni çıkaracakları kart da satılacak). AMD için durum öyle değil, halen çok sayıda İntelden AMD'ye geçen var ve ne kadar müşteri kazandılar kâr. Önümüzdeki bir kaç ay için (en az) bundan daha iyi fiyata alınabilineceğini sanmıyorum. Onu da geçtim bizdeki fiyat normalleşmesi 6 ayı bulacak gibi, o zaman da doların ne olacağı belli değil. Nakit paranız varsa dolara geçip beklemek mantıklı tabii ama kredi kartına taksit çekecekseniz değerlendirilebilir. Daha ucuza 2070 yok piyasada.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubbornpride -- 11 Kasım 2020; 22:6:34 >

G
4 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar ürün distribitör ve dağıtıcı firmalarda asus dual rtx 3070 8gb 256 bit modeli 600-650 usd + kdv şeklinde önümüzdeki haftalarda stoklarda olucak bunu baz alırsanız palitin fiyatı ucuz degil.
rtx3070 deki fiyat aralık ayında oturucagını düşünüyorum stok girişi ile. zotac palit inno lar 550 -600 msi asus 600 750 usd + kdv bandında oynucaktır . Bilginize


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Yarbay

Önümüzdeki hafta stok girecekse 3070 düşünebilirim
5000 olsa direk alicam zatende ...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @babtheking
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İlginç, Amerikada önümüzdeki 1 ay boyunca bu fiyattan stoğa girmeyeceği garanti (Kaynak Amazon), bizimkiler cevval adamlarmış kopartmışlar fabrikadan.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.