1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: fundin bendeki msi cx640 ta 2gb vardı 1066MHz senin ram gibi. yanına tek moduül corsair 4gb aldım 1333MHz sıkıntısız kullanıyorum. fakat ramin hızı doğal olarak 1066MHz ye iniyor 2gb in frekansı yüzünden. http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.