Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: özbek başkan 5.kupayida kapti. (2. sayfa)
G
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Dursun'u öven ve savunan Galatasaray düşmanıdır, haindir.

Başka türlü bir seçenek yoktur.

Dursun denen adam Galatasaray tarihinin yüz karası, en vasıfsız, en başarısız piyon başkanıdır, Adnan Polat'ı bile sollamıştır yalan ve başarısızlıkta.



Bu nasıl bir bakış açısıdır? Galatasary düşmanı ve haini olmak ne demektir ya? Bir başkan vardır politikaları yanlıştır veya doğrudur, yaptığı politikalara göre değerlendirilir. Peki Uefa'yla 2 yıllık anlaşma imzalayıp anlaşmaya uymamak ne demektir? Böyle olmaz arkadaşım körü körüne birilerini savunup körü körüne birilerini eleştirmeyin, Dursun Özbek farzet kaldı bir daha ki sene şampiyon yaptı o zaman ne düşüneceksin?

Lig şampiyonluğunu sen de alırsın gidip başkan olsan. Dursun vizyonsuz ve Galatasaray'ı frenlemek için emir ile getirilmiş bir adamdır, bunu göremiyorsan bu senin sorunun.

Aysal gibi Avrupa kupası kazanmaya odaklı adamları istemeyenler var, Faruk Süren'in ayağı nasıl kaydırıldıysa, Aysal'a da aynısı yapıldı.

Dursun resmen ikinci Canaydın gibi olmaya çalışıyor, 2003-2010 arasında çektiğimiz rezillikler yeter. Aysal geldi 2011'de, 2011-2015 arası yine nefes almaya başladık dik duruyorduk en azından.

"Dursun emir ile getirilmiş adamsa" kim getirdi o zaman? Göremiyorum anlatsana bir arkadaşım.

Aysal döneminde başarılı politikalar uygulandı, Fatih Terim'le iyi bir yapı getirildi, iyi futbolcular alındı, camianın önde gelen isimleri elini taşın altına koydular ve biz doğrulduk. Şu an başımıza musallat olan bu cezayı neden yedik? Ama bak yabancı sınırlaması, süper final gibi şeylerin getirilmesi gibi şeyleri diyorsan orada haklısın derim. Hepsinden önce bana bu cezanın neden geldiğini bir söyle.



M
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Vakti zamanında Ünal Aysal'ın yaptıklarının ekmeğini yiyorlar.


hiç güleceğim yoktu.
bu arada konuyu açan arkadaşın gözü mü kör matematiği mi kıt?
başkan olan zat 3kupanın üstüne geldi sadece tr kupasını sayarsın.
eurocup ergin atamanındır dursunun değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bosuna tartisiyorsunuz aysalin da icine ettigi zamanlar oldu basarili olduguda.

mesela drogba sneijder basaridir hajrovic tarik camdal ise basarisizlik keza mancini basari prandelli sacmalik.

aysal buyuk oynayacam dedi kazandi.mancini hamlesinde ise kaybetti. drvre arqsi sacma adamlara sacma paraalr verildi.

aradaki fark terimdi. begensekte begenmesekte.futbolu terime birak arkana.yaslan.baskanligin.keyfini sur ama illa burnunu soktu aysal .sandiki ben.yaparim kazin ayagi öyle degil.

olan oldu artik aysalda özbekte art niyetli insanlar degil .özbek daha tutucu daha az butceyle birseyler yapmaya calisiyor bununda basarilabilecegini ergin hoca ve basket takimi gösterdi.

ama daha iyi yoneticilere ve daha iyi fikirlere ihtiyac var. malesef suan dursun özbek kongre karari alsa 1 tane baskan adayi cikmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
8 yıl
Binbaşı

Ah şu mesajımı silmeselerdi keşke de gelip şunları yazdığın da cevap vermekle uğraşmasaydım.




Bu mesajda bahsedilenler: @mavizaman
W
8 yıl
Yüzbaşı

bazıları başarıları dursuna yazıp ama ffp yi aysala yazıyorlar çok şeker
cahil tayfa için not düşelim ffp kuralları geçen yıl değişti eskisi gibi katı değil bizden hariç başabaştan men edilen yok,milan inter bizden fazla zarar açıkladılar men yemediler bu ocaktan önce başvurdukları için yeni düzenlemelere göre
avrupaya gidenler için uefa bizzat ffp denetimi yapar, gitmek isteyenler içinde yerel fedarasyonlar yapar ve avrupa lisansı verir. bizimle beraber ilk denetime giren ts çok daha kapsamlı ffp denetiminden men cezası almazken çok daha az detaya girilmeden sadece vergi borcu oyunculara vs borcun olmasa yetecek olan lisans başvurunda ffp ye takılıp lisans alamadı,yani ts bu yıl avrupa hakkı elde etseydi bile gidemiyecekti tff den lisans alamadı diye
uefanın ffp konusunda aslında ne kadar toleranslı olduğunu anlayın diye yazdım ts örneğini

dursun köküne kadar haindir,zaten ebru köksalı listesine almamasından belliydi bir haltlar yiyeceği.uefa savunmasına sırf ibra edilmediler diye tt arenadan yıllık 8m dolar gelir payını gsgm ye devir eden anlaşmayı yapan ışın çelebi ile gitti sonuç ortada, normalde ffp cezaları mayısta açıklanır bunu geç aysal dönemi yapılan anlaşma bile mayısa kadar geçerli adamlar ocakta geçirdi cezayı, kim bilir nasıl bir savunma yaptılar



V
8 yıl
Yüzbaşı

Dursuna iyi başkan diyen azılı galatasaray düşmanıdır. Bu adam resmen bırakın galatasaray başkanlığını floryada bekçi olamaz. Bu adam azizin uşağıdır açık ve net. Ve eğer çok değil 1 yıl daha başkan olarak kalırsa resmen artık orta sıra takımı olur, turkiyenin en büyük takımı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.