Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1057
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyuna her relog oldugumda farkli ping aliyorum..
X
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dostlar baslikta da yazdigim gibi botlarla oynarken ozellikle test ettim, oyunu kapatip her actigimda fix farkli ping ile oynuyorum, 94 106 75 87 99... Sanki her seferinde baska bir servera baglaniyor.. 90 uzeri lagda minyonlara yakin yururken cok takiliyor minyonlarin icinde..
Bu konuyu sizlerde test edebilir misiniz? Veya konu hakkinda bir cozumunuz var mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
12 yıl
Binbaşı

bendede oluyor bazen 106 bazen 90 bazen 70 bazen hiç bir sorun yokken bağlantımda 250 oluyor çok nadir ve oyunum mahvoluyor 2 saniye delay ile cs alamıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Çavuş

Pingin etkisini hissetmen için şöyle110-120'lerin üzerinde dolaşması lazım. Wireless kullanıyorsan ve modem de başka odadaysa kapı açılıp kapanınca bile ping oynar. Ping değeri telefon hattının kablosunun kalitesinden gün içi internet kullanım yoğunluğuna kadar birçok şeyden etkileniyormuş, yani değişken olması normal ama senin söylediğin problemin pingden kaynaklandığını sanmıyorum. Bana FPS atlaması gibi geldi. Bence ayarları düşürüp 1-2 oyun atarak test etmelisin ki problemin video ayarı kaynaklı olup olmadığını anlayalım. Ping atlaması sorunu da olabilir yani 70-80'den 160'lara bir anda fırlayıp inmesi de takılma yapıyor olabilir. Kaynağı iyi bulmak lazım ki çözümü bulalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ethernet üzerinden bağlanıyorum ve oyunlardaki pingim stabil, atlama zıplama sıçrama olmuyor, oyuna ne ping ile başlarsam o şekilde sorunsuz devam ediyor. 100ping evet sorun değil ama son birkaç patchdir minyonların içinde champion sapıtıyor bu değere çıkınca.
Ekran ayarları ile ilgilide bir durum değil sistemim oyunu çok rahat kaldırıyor, Yazdığım gibi her oyunda veya aynı oyuna çıkıp baştan girdiğimde farklı ping değerleri ile oynuyorum..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.