Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
728
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyun için kasa önerisi
G
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

merhaba bende HP ProDesk 400 G3 Mikro Kasa Bilgisayar var. Ancak ekran kartı alacağım için kasayı değiştirmek istiyorum. Gtx 1050 ti almayı planlamaktayım. Ancak daha önce anakart sorun yaratırmı diye konu açmıştım ( Anakart modeli Aida 64 de HP ProDesk 400 G3 MT olarak gözüküyor ) sorun yaratmayacağını ancak kasanın küçük gelebileceği söylendi. Bende hem daha iyi soğutma hemde daha geniş alan için kasayı değişirmeyi ve sistemimi olduğu gibi taşımayı planlıyorum . Ayrıca şu anki kullandığım psu çok güçlü değil o yüzden güçlü bir psu su olan kasa önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler


Sistemim ;

i76700k işlemci
8gb ram
intel hd graphics 530 ekran kartı



Y
7 yıl
Yarbay

https://www.youtube.com/watch?v=WiNaimTLv9M <--- Bu arkadaşın videosunun altına yorum şeklinde sordum 1050ti sığıyormu diye, sizde hp müşteri hizmetlerine mail atarak sorabilirsiniz onların bilgisi vardır uyumlu ekran kartlarıyla ilgili. Yada al koltuğunun altına kasayı git en yakın vatan bayiisine "1050ti alacağım ama buna sığarsa, varmı açıkta 1050ti bi denesek?" diye sor. Ekran kartı eklemeniz garantiyi bozmayabilir belki ama kasayı değiştirmeniz garantiyi bozar (garantisi bitmemişse)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kasa almayı koydum aklıma yeni bir kasa şart oldu artık bana




Bu mesajda bahsedilenler: @Yoizhik
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.