Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
728
Tıklama
0
Öne Çıkarma
oxygen phone manager for symbian nasıl kullanılır?
N
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yazılımı açıyorum, search new devices diyorum hiç bir şey çıkmıyor.program crackli, telefonun bluetoothu açık ve bligsayara dosya gonderip alabiliyor. ayrıca data suite de çalışıyor. sizce neden? bir ayar mı gerekiyor?



N
20 yıl
Yarbay

tabiki, ayarlardan baglantı portunu seçeceksin, muhtemelen ayar yapmadıysan ayarlara gir port seçimi olacak, Bluetooth seri portu COMX ise, oraya yeni ekle diyeceksin COMX yapacaksın ?
sonra cihaz ara diyeceksin, sorunun olursa sor buradayım, saygılar



N
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

olmadı, ne dersin? 2 bluetooth port var com6 ve com7. nokia suite com6 dan bluetooth cihazi com7den bağlanıyor(aynı anda)



N
20 yıl
Yarbay

2 ayrı porttan ayrı ayrı baglanamaz? yazılımsal bi hata var..

olmadı sende Oxygen e 2 portu da gir, ayarlarda 2 portta aktif olarak görünsün öle dene bakalım?

tabi Oxygen i çalıştırdıgında pc suite , BT ile tüm eşleştirmeleri kaldıracaksın, BT telefonunla hiçbi türlü eşleşmemeiş olması lazım, o zaman baglı durumda oldugundan Oxygen görmez? Yani telefon bi pc suite programından cagirilirken bir de Oxygene okutamazsın telefonu bulamaz..

bunlara dikakt et saygılar , bekliyorum sorun olursa..



G
20 yıl
Yarbay

bakalım yarın bt geliyo ben de bağlıycam pc ye sorun çıkarsa adresimiz belli



N
20 yıl
Yarbay

oke her zaman beklerim sadece seni degil herkesi!
sorunu hallederiz kolay takma kafana, saygılar sevgiler..[frndsp]



C
20 yıl
Yüzbaşı

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NeverWinter</i>
<br />yazılımı açıyorum, search new devices diyorum hiç bir şey çıkmıyor.program crackli, telefonun bluetoothu açık ve bligsayara dosya gonderip alabiliyor. ayrıca data suite de çalışıyor. sizce neden? bir ayar mı gerekiyor?
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hocam oxygen manager fo symbıan ıcın once telefona oxygen managerın ıcınde gelen *.sis dosyasını yukleyıp ondan sonra bu programı telefondan calıstırıp oyle baglanacaksın.Benımde basıma gelmıstı.Ben oyle yaptım zaten readme de oole yasıo.Sorun duzeldı.Oxygen managerı bilgisayara kurdugun dızıne (dosya ısmını hatırlamıom) *.sis li bir dosyada kopyalıo onu tele gonderceksın sorun cozulur.
Ornek:
C:\Program Files\Oxygen Manager For Symbian icinde bulunur.Rastgele....[frndsp]



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.