Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
397
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OTO elektirk Teyip 5v gelmesi gereken yerden 12V geliyor geliyor
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhabalar aracım megane 3 hb 2012 model aracımda sorunsuz şekilde orj teyiple ses sistemimi kullanıyordum 2 gün önce kablo düzenleme ve çevirici bağlamak istedik fakat teyipden duman çıktı tamirciye götürdük ses çıkışının yandğını söyledi yeni modül alındı değiştirildi açıldıkdan 5 dk sonra tekrar yandı usta teyip'e gelen 2 güç kablosunun 1 tanesinin 12v diğerinin 5v olduğunu fakat bizim teyibimize 5v gelmesi gereken yerden 12v geldiğni söyledi. hiç bir şekilde içiyle oynanmadı elektirksel olarak sadece öncesinde sis farlarına xenon farlar takıldı fakat aşırı alakasız bir durum.

konu hakkında fikri olan varsa her türlü yardıma açığım.



M
8 yıl
Yarbay

Biri teybin sürekli hafıza besleme girişi, diğeri ise kontaktan gelen tetikleme beslemesidir ama benim bildiğim bütün araçlarda ikisi de 12 volttur, 5 volt beslemeye hiç rastlamadım daha önce. Sıkıntının sebebi sonradan yapılan müdahale olmasın?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sanmiyorum teyip ilk yandiginda kapali iken yandi calismiyordu bile. Buna ney sebep olabilir peki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mustyyyyy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.