Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
756
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Orijinal İpod Kulaklık Ve ya Öneri
W
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese merhaba , ipod nano'da kullandığım kendi orijinal kulaklığı artık baya bir yıprandı ve temassızlık yaparak kullanılmaz hale geldi.. Bildiğiniz gibi bu kulaklıklar sesi oldukça kaliteli veriyor,3-4 tane kulaklık aldım denedim fakat hiç biri orijinali gibi olmuyor ses derinden geliyor veya kalitesi düşük oluyor.. Benim sizlere sormak istediğim ;
1.Bu kulaklıkları nereden bulabilirim (kendi kutusundan çıkan orijinal) ve fiyatı ne kadardır ?
2. ses kalitesini aynı şekilde verecek farklı kulaklık tavsiyeleriniz var mı ? Varsa nelerdir?

ipod kullanıcıları ne demek istediğimi eminim çok iyi anlamıştır bu konuda tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.



R
13 yıl
Yarbay

Piyasadaki 20~30 liralık Sennheiser mx serisi kulaklıklar kalite bakımından orjinal ipod kulaklıklarından iyiler. MX270 falan alabilirsin pahalıya kaçmak istemiyorsan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

öncelikle cevabın için teşekkür ederim..50 TL civarına kadar çıkabilirim aynı kalite veya daha iyi kalite yakalayabilirsem :) önerilere açığım :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Yarbay

W
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hemen bakayım,ilginize teşekkür ederim.Siz ipod kulaklıklarını kullandınız mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Yarbay

rica ederim, evet, şu an bende mx360 var hatta yakında değiştiricem, ipod u aldıktan hemen sonra karşılaştırma yaptım ikisi arasında, mx360 bariz farkla kaliteli olduğunu belli etti, zaten orjinal ipod kulaklıkları extra aksesuar görünsün diye kutu içine koyuluyor, kalite beklememek gerek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 26 Eylül 2011; 16:03:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

genelde ipod kulaklıkları hakkında herkes aynı şeyi söylüyor fakat nedense taktıgım bir çok kulaklıgın arasında sesi en kaliteli veren o gibi geldi.şimdi verdiğiniz linklere ve mx360'a baktım,mx360 stoklarda yok olarak gözüküyor..Fiyatı da uygunmuş üstelik o fiyat aralığında başka varmı önerebileceğiniz ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Yarbay

mx360 eski model olduğu için satılmıyor, mx270 ile kalitesi aynı. mx270 önerebilirim 30 - 40 liraya. Gerçi 50 liraya ep630 falan almak daha cazip.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.