Merhaba orijinal Dualshock 4 almak istiyorum. Geçen hafta Mediamarkt ve Vatan Bilgisayarın sitesinde vardı ama stokta yok yazıyordu şimdi ise hiç yok sitede. Tamamen kalkmış siteden. Sadece Teknosada var o da 800 lira. Mediamarkt'da 700 liraydı ve Mediamarkt'dan 50 lira indirim kuponum var. Sizce Medimarkt stoklarına yeniden gelecek mi? Yoksa Dualshock 4 üretimi durdu da benim mi haberim yok.
Muhtemelen artık trye ds4 gelmiyor bu sebeple de fiyatlar inanılmaz yüksek. ps5 kolu daha uygun fiyatlı şu an. 2.el garantisiz anası ağlamış ds4lere 500 lira istiyorlar, konsolun kendisini 4 yıl önce 600 liraya alıyorduk. şaka gibi
Selam, Aceleniz yoksa bekleyin illa ki Ps4 üretiminin de devam etmesi sebebiyle Ds4 stoklara gelir. Bendeki 7-8 yıllık Ds4 lerin pil sebebiyle sürekli bağlantısı koptuğundan ve oyun oynayamadığımdan Teknosadan 799Tl ye Ds4 aldım şuan rahatım bir sıkıntı yok. Bir çok online ve normal mağazada ben de bulamamıştım.
Arkadaşlar ds4 fiyatları çok uzun zamandır böyle yüksek. Düşmesi pek olağan değil bence çünkü ps4ler her gün daha da yükseliyor aksesuarları da aynı şekilde yükselir muhtemelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Aceleniz yoksa bekleyin illa ki Ps4 üretiminin de devam etmesi sebebiyle Ds4 stoklara gelir. Bendeki 7-8 yıllık Ds4 lerin pil sebebiyle sürekli bağlantısı koptuğundan ve oyun oynayamadığımdan Teknosadan 799Tl ye Ds4 aldım şuan rahatım bir sıkıntı yok. Bir çok online ve normal mağazada ben de bulamamıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >