Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1846
Tıklama
0
Öne Çıkarma
orijinal bluray için player tavsiyesi
M
12 yıl (593 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar önceliğim orijinal bluray izlemek olacak, zaten artık bütün modellerde 3d var diye biliyorum, hdd ya da usb'den de .mkv ve .avi formatlarını açıp altyazı ekleyebilirsem ekstra olmuş olur. uygun fiyatlı modeller önerirseniz sevinirim. 200-250 tl civarı



H
12 yıl (3424 mesaj)
Yarbay

tüm modellerde 3d yok

samsund bd d-5500 e baktım biraz ama,

aynı cevabı ben de bekliyorum...



A
12 yıl (3583 mesaj)
Yarbay

sony bluray öneririm piyasa ikinci el bulabilirsiniz.mkv okurlar. bende s770 ve s480 var altyazı gömme yapmak ve format değişimi yapmak gerekiyor. sony sonu 90 uzantılı olanlar gömmeden okurmu bilemem ama o paralar en iyi ses ve görüntüyü sana sony verir hocam. altyazı ve filmeleri halledersin bi şekilde yöntemi var ben yazmıştım hepsinde çalışır yazdığım makaleyi uygularsan 30dk filan alır.zaten başlatıp pc de nette dolaşınca geçer zaman.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @M3phisto
S
12 yıl (8 mesaj)
Er

Ben LG'nin bluray player'ını kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca bu ürün teknosa.com'da %40 indirimdeymiş şu an. 3d özelliği de var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.