Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
14
Cevap
10736
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Orient sigortayı bilen var mı
İ
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar, sigorta aracı firma orient sigortadan düşük bir teklif alabildiğini iletti. Axadan 150 tl civarı ucuz ve teminatların daha yüksek olduğunu söyledi.
Bu firmayı bilen var mı? Aracım opel, tamiri yetkili serviste yapmama engel olur mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



L
11 yıl
Binbaşı

Yeni faaliyete geçen Dubai Sermayeli bir şirket. Bilinen sağlam şirketlerden şaşma derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
11 yıl
Yarbay

kasko için 3 önemli kriter:
-ihtiyari mali mesuliyeti mümkün olduğunca fazla olması 1milyon tl-100bin aralığı minimum
-çalıştığım yetkili servisle anlaşması olması
-mini hasar, cam klozu vs vb küçük hasarlarda maksimum faydalanma

zorunlu trafik sigortası için 1 önemli kriter:
-en düşük prim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bende sogudum risje gitmeyelim 100 tl icin sompo japandan memnundum iyi fiyat verirse devam ederm olmadi axa olcak gbi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @liberti , @mavipasa
L
11 yıl
Binbaşı

Düşünürseniz Sompo Japon ve Axa Acenteliğimiz mevcut %5 indirim alabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: liberti

Düşünürseniz Sompo Japon ve Axa Acenteliğimiz mevcut %5 indirim alabilirsiniz.

Pm ile fiyat alabiliyosak, bilgileri yollayabilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Trafik sigortamda
Kullanım Tarzı: OTOMOBİL (SÜRÜCÜ DAHİL 9 KOLTUK) yazması normal mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Onbaşı

Pert araçlara kasko yapabilen bu firma hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Er

merhaba İstanbul Maltepe de Orient sigorta ve Ak sigorta acentesiyim. Dilerseniz şirket ve poliçe hakkında sizi bilgilendirebilirim.
www.caginsigorta.com


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @infest06
M
11 yıl
Er

merhaba İstanbul Maltepe de sigorta acentesiyim. Otomobil tarzı pert kayıtlı araçlarınıza kasko yapabilirim.İnternet sitemden bana ulaşabilirsiniz.
www.caginsigorta.com




Bu mesajda bahsedilenler: @Jhem
İ
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkürler bu sene için yaptırdım ilerleyen senelerde irtibata geçerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @murat uygun
T
10 yıl
Er

Hırsızlığa karşı iş yerimizi Orient sigortaya sigortalattık. Hem 130 gün sonra hem de hasarın yaklaşık yarısını ödeyebildiler. Anlaşmazlık durumunda hızlı sonuç alabileceğiniz Sigorta Tahkim kuruluna da üye değiller.
Sonuç olarak bildik sigorta şirketlerinden şaşmayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

kotu olmus hocam cok gecmis olsun bilindik firmalardan sasmayalm en iyisi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Trx2006
D
9 yıl
Yüzbaşı

Geçen sene en ucuz teklifi veren genişletilmiş kasko olarak oriente yaptırmıştım yaptırdıkdan 15gün sonra arkadan çarptılar kusursuz bulundum orjinal parca takilsin diye kasko dan dosya actirip araci tamire biraktim tamirdeyken ikame arac istedim ayni gun isyerime arac getirildi.Tek sorun tamir bedelinin 1ay sonra hesabıma yatırılması oldu tamirci tanıdık oldugundan benim icin herhangi bir sorun olmamıştı.Bir kaç ay sonrada araba çalışmadı yol yardımı istedim ankarada iş yerime 30dk da yol yardıma geldi.Bugun yine en uygun teklifi veren şirket oldugundan yenilettim kaskomu tek sorun ödemeler geç yapılıyor ama yapılıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Er

Orient Sigorta ile ilgili bende küçük bir tecrübemi paylaşayım güncel dursun burada.
Pert araç dosyamın açılış tarihi 20 Mart 2023. Aradan 90 gün geçmesine rağmen kasko şirketinden asla bir muhatap bulamadım. Ödemenin ne zaman yapılacağını, sürecin hangi aşamada olduğunu öğrenemiyorsunuz. Bilgi alabilmek için harcadığım çabalar tamamen nafile, neler yaptığımı aşağıda yazdım.
Genel merkez çağır merkezini (0216 999 80 50) günlerce, günün her saatinde aralıksız aramama rağmen bir kez dahi telefonlara cevap verilmedi.
Şirketin kendi ve genel müdürünün (a*** k***) sosyal medya hesaplarından bir çok kez mesaj atmama rağmen tek bir yanıt mesajı dahi alamadım.
Web sitelerindeki iletişim formundan attığım mesaj sayısı onları geçti, yine yanıt alamadım.
Web sitelerinde bulunan e-mail adreslerine (bilgi@orientsigorta.com.tr) attığım mailleri sanki boşluğa attım.
Böyle böyle kasko şirketinden bir bilgi almanın imkansız olduğunu anlayınca, hiç değilse kasko ve sigorta yaptırdığım acentem Timurlar sigorta ile bilgi almaya çalışayım dedim.
Kaskoyu yapan Timurlar sigorta, acentası olduğu Orient Sigorta'yı 'dosya bedellerini ödemek yerine parayı banka faizine yatırıp gelir elde etmekle itham edip, çalışmayı bıraktıklarını söylüyorlar. Timurlar sigorta'dan irtibatta olduğum kişi 09.06.2023 tarihinde sovtaj firmasının yaptığı ödeme sonrasında kalan ödemeyi kasko firmasının takip eden 3 gün içinde yaptığını belirtti önce.
3 gün sonra tekrar sorduğumda cuma günü yapılacağını söylediğini iddia edip, cumaya kadar beklememi söyledi.
Cuma olduğunda ise orient ile çalışmayı bıraktıklarını, çağrı merkezlerini arayarak cevap alabileceğimi dalga gerçi gibi mesajlarla söyleyip konuyu kapattılar.
Bu mesajı yazdığım sırada dahi, kasko firmasına ulaşamıyorum, dosyamın ne durumda olduğunu bilmiyorum. Ödemeyi ne zaman yapacaklar hiç bir fikrim yok.
Şuan ki piyasa araç fiyatları her hafta on bin onbeş bin artmakta.
Normal şartlarda maksimum bir ayda tamamlanması gereken süreç üçüncü ayına girdi halen sonuç alamadım.
Siz siz olun bu firmadan uzak durun, bilinen kasko firmalardan şaşmayın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademizgi -- 20 Haziran 2023; 0:27:51 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.