Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1081
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Opel Tigra Lastik-Jant Önerisi
M
12 yıl (400 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkese hayırlı günler...

97 Model Opel Tigra'm var. Jant ve Lastik takım halinde değiştirmek istiyorum. Üzerinde orjinal ölçüde jant ve lastik var (185.60.14). Ben Petlas PT 741 ve PT 711 arasında kaldım. 711 in görüntüsü güzel olduğu için biraz ondan yanayım. Ancak gürültü fazla olur oluyormuş v kanallılarda.

Jant olarak 14 den 15 e yükselteceğim için bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Yeni lastik ebatlarımı da 195.50.15 şeklinde değiştirmek istiyorum. Jant lastik takımına 1.250 TL para anca verebilirim. Bu fiyat çerçevesinde en uygun lastik Petlas gibi görünüyor. Ancak V kanallı mı yoksa düz lastik mi almam daha mantıklı?

V kanal lastik kullanmış olan kullanıcıların düşünceleri nelerdir acaba görüntüye aldırış etmeyeyim mi? yoksa V kanal iyi midir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.