Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1138
Tıklama
0
Öne Çıkarma
opel servis tavsiye
0
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar merhaba 115000 km deki astra g aracıma carbon clean yaptırmak istiyorum ve yetkili servisler le görüştüm birbirlerinden alakasız fiyatlar söylediler bunların içinde en uygun fiyatı ise reis otomotiv verdi.daha önce hiç gitmedim nasıldır bu servis yardımcı olursanız sevinirim.

bir diğer konuda servisler dışında bosch servislerine de sordum onların içinden birisi 115000 de ilk defa yapılan bi araca carbon clean sakınca olabilecegini siboplara zarar verebilecegini ilk defa yapılan bi araç için üst sınırın 75000 km oldugunu söyledi içime kurt düşürdü.doğru olabilirmi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06MRT06 -- 8 Eylül 2007; 11:35:32 >

U
17 yıl
Yüzbaşı

1 ay önce corsa dizel aracıma yetkili serviste yaptırdım. Club card ile 40 YTL aldılar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

bana da ankara reis otomotiv 50 ytl oldugunu söyledi.sizde mi aynı yere yaptırdınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Teğmen

Km konusunda bilgim yok, ama 2 ay önce 60.000 km bakımında Reis Otomotivde Carbon Clean yaptırdım. Benim aracım dizel ve bana maliyeti ilacı ile beraber 70 ytl civarındaydı. Onun 50 veya 55 ytl si işlem kalanı da ilaçtı, Ben yokuşu bol bir yerde oturuyorum, klimada kullanıyorum, bu yüzden Carbon Clean işleminin çok faydasını gördüm ve Reis'te bu işlemi iyi yaptı herhalde... 115.000 km çok fazla değil bence onu iyi bir araştırın... Bu arada eğer teknik serviste yaptırırsanız iki senelik garanti süresi olacağı için yanlış bir işlem yapmazlar herhalde...???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

A
17 yıl
Yüzbaşı

bulunduğunuz kentte Speddy service varsa oraya dabakmanızı tavsiye ederim kampanya vardı. Ayrıca carbon clean çok kilometre yapmış ve kurumlanmış arçalara uygulanır ve çok da iyi sonuç verir bunu onno ustada okumuştum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.