İyi akşamlar, yeni mezun oldum ve şahıs şirketi açarak Online yemek platformları üzerinden evimden restoran açma düşüncesindeyim. Fakat Mali müşavir gerekliliği kafamı kurcalıyor. İlk sipariş ile başlayacak bir döküm gerekliliği var mı? Eğer olacaksa bunun maddi külfetine katlanabilir miyim, siz ne düşünürsünüz? Ayrıca bu alanda deneyimi olan kişileri dinlemek isterim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, bereketli kazançlar diliyorum. Bir ticari işletme açtığınız vakit Mali Müşavir ile anlaşma zorunluluğunuz var. Her ay sizin adınıza beyannameler verilecek. Bu beyannameleri ise kanunen sadece mali müşavirler verebilir.
Aklınıza takılan birşey varsa özelden yazarsanız dahada detaylı bilgi verebilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >