Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
7316
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Online 3D Basketbol Oyunu - BasketDudes
A
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi



BasketDudes, browser tabanlı bir basketbol oyunu ve browser tabanlı bir oyun için özellikle oyun mekanikleri ve oynanış bakımından PC ve konsollardaki AAA oyunları göz önüne aldığımızda başarılı bir oyun. Oynanışına bir de başarılı bir takım yönetimi eklendiği için basketbol oyunlarından kendisini ayırıyor. Tamamen Türkçe olan BasketDudes browser üzerinden oynanabildiği gibi client dosyasını indirip masaüstünden de oynanabiliniyor.



Oyunda her oyuncu kendisine bir veya daha fazla takım kurabiliyor. Her takım kadrosunda beş oyuncuyla oyuna başlıyor. Diğer oyuncularla maç yaptıkça kazanılan oyun içi paralarla oyuncu transfer edilebiliyor.
Oyuncuların pozisyonları, boyları ve özellikleri farklı. Oyuncuların toplamda 15 adet yeteneğe dayalı özelliği var. Oyun içinde maç yaptıkça oyuncular tecrübe puanı kazanıyor, bu tecrübe puanları oyuncuların seviye atlamalarına, seviye atlamalarıysa yeteneklerini artırmalarına yarıyor. Bunların dışında maçlardan sonra kazanılabilinen ya da oyun içi parayla alınabilinen özel yetenek kartları ve yine oyun içi parayla satın alınabilinen bileklik, ayakkabı, dövme gibi ekipmanlar ile de oyuncuların yetenekleri geliştirilinebiliyor.



Oyunda üç adet oyun modu var. Bilgisayara veya diğer oyunculara karşı oynanabilindiği gibi üç sayı atış modunda şut çalışması yapılabiliyor. Oyuncular birbirleriyle dostluk maçı veya resmi maç yapabiliyor.

Oyunun en keyifli yanı maç yaparken bir yandan da farklı kombinasyonlarla stratejiler geliştirip bu stratejiler doğrultusunda oynayabiliyoruz. Sözünü ettiğim oyun kartları maç içinde kullanılabiliyor. Maç sırasında her çeyrekte üçünü kullanabiliyoruz ve bu kartları maç başında ve molalarda takım seçimi ekranındaki slotlara koyarak o çeyrekte aktif hale geçmesini sağlıyoruz. Kartlar birçok işe yarayabiliyor. Bazı kartlar kendi takımımızın yeteneklerini artırırken bazı kartlar ise rakip takım için oyunu zorlaştırıyor. Her maçtan sonra performansa ve şansa bağlı olarak kart ya da oyun içi para kazanılabiliyor.



Oyunuhttp://bd.arkarena.com adresinden, ArkArena üzerinden oynayabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicankoker -- 10 Temmuz 2013; 12:10:33 >

P
11 yıl
Teğmen

Teşekkürler bakalım sarıcakmı nick:BeatLejous


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Yüzbaşı

Oynayan varsa oynayalım. nick:KUZISF


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Nick DirkDiggler, çoğu zaman oyunda oluyorum, isteyenle maç yaparız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
11 yıl
Binbaşı

bu oyun nasıl üst konu oldu ya oyun kötü demiyorum ama en azından daha iyi onlarca oyun varken şaşırdım doğrusu ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

bu oyun nasıl üst konu oldu ya oyun kötü demiyorum ama en azından daha iyi onlarca oyun varken şaşırdım doğrusu ..

Oyunun DHde reklamları sık sık karşıma çıkıyor.Büyük ihtimalle reklam anlaşmasından dolayı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Onbaşı

S
10 yıl
Binbaşı

Daha kaliteli bir oyun FreeStyle 2'ye başlayin derim. bu da videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=j0BgI0GMWI4

keyifli



A
4 yıl
Binbaşı

Bu oyunu tekrar oynama şansımız varmı acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.