Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2272
Cevap
106116
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: OnePlus 5T [ANA KONU] (7. sayfa)
C
2 yıl
Yarbay

OOS 10.1 Oygen arayüzüydü sanırım en son çıkan, o rom da gayet stabildi aslında. Sıfırdan bir yükleme deneyebilirdiniz belki.

Ben bir süredir XDA forumlarından takip ettiğim DerpFest 12L Android 12 romunu kullanıyorum. Çok başarılı ve akıcı bir rom. Sanırım romu hazırlayan arkadaş Android 13 e geçmeye hazırlanıyor sonraki buildlerde.

https://forum.xda-developers.com/t/rom-12l-derpfest-for-oneplus-5-t-official-2022-08-14.3978357/


Kamera olarak GrapheneOS Camera var, güzel, başarılı ve stabil bir kamera.

DerpLauncher kullanıyor ancak farklı bir ana ekran uygulaması kullanabilirsiniz eğer yetersiz gelirse.

şifreleme zorlaması(force encrypt) yüzünden güncel buildleri yükledikten sonra telefonunuzu şifrelemek istemiyorsanız şifreleme zorlamasını kaldırmak için basit bir zip dosyasını flaşlamanız yeterli.
https://forum.xda-developers.com/t/deprecated-universal-dm-verity-forceencrypt-disk-quota-disabler-11-2-2020.3817389/

Son buildlerde Dash şarj destekliyor. Telefonun % 0-100 şarj süresi çok hızlı.

Bazı eski buildlerde Google A12 servisleri yüzünden şarj çookk kötüydü. Son buildlerde sıkıntı yok. 4,5 yıllık pili harap olmuş telefonla ev-ofis kullanımında genelde wifi ile 5-6 saat ekran süresi alıyorum ortalama. Oyun ve dijital içerik ağırlıklı kullanırım.



Genel olarak bu romu tavsiye ederim. Tek telefonum olarak kullandığım Oneplus 5T ye nefes verdi hayat verdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cmert
N
2 yıl
Er

Yorumlarınız için teşekkürler.Kullandığım tüm telefonlarda hep custom romda bir eksik oldu,bir sorun çıktı.Ya stock romun modlanmış versiyonu yada stocka dönerim hep).Şimdide batarya konusuna geçtim) Şimdiye kadar hiçbir telefonumda batarya değiştirmedim.Telefonla gelen batarya gibi batarya yok piyasada.Şimdilerde deji felan var ama onunda yorumları bir olumlu bir olumsuz.4pdada güzel bir konu denk geldi.Oneplus 7t bataryasını oneplus 5tye koyma gibi.Bazı oneplus 7t bataryaları tam otursada bazıları biraz şiş veya anakarta takılan yerin yetişememesi gibi sorunlar var.Bazıları bataryaların ön panellerini değiştirmiş bazıları link vermiş bu batarya tam oturuyor diye.3800mAha yükselmiş oluyor.
https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=876515&st=2580#entry111596161
Konu bu belki birisi meraklısıdır denemek ister)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.