Arkadaslar 6 aydir boyle uyari aliyorum, kartin limiti sifir tl geldigi gunden beri yukselmiyor. Limit dusurun diyolar ama kartlarimin limiti asgari ucretten cok cok fazla. Varmidir bunun bir yolu yontemi acaba
Maalesef hocam. Karti iptal ettiler 6 ay sonra. Yeniden basvurdum onaylandi yine 0 tl limitle yolladilar. Bir cozum yolu yok galiba diger kartlarin limitini dusurmekten baska
Söz konusu İşbankası ise size onayladıktan sonra sms ile gelen toplam limitin altına inmezseniz hiçbirşey vermezler. Mesela 12 bin yazıyorsa mesajda diğer kart limitleri 12'nin altına inmeli. İşbankası bu tarz konularda kolay kolay müşteri limitini güncellemiyor, yani şimdi başvurduğunuzda 12 bin alıpta 6 ay sonra 16 bin alamıyorsunuz genelde sabit oluyor değişse bile uzun vadede değişiyor. Bana sorsanız bu banka için limit düşürüp boşluk açıp kart almaya değmez vakit kaybı.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >