Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
933
Tıklama
0
Öne Çıkarma
@@@Ölü Pixel Tamir olur mu,Yoksa...?@@@
H
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bende philips 170x6fb lcd monitör var.
Bu monitörü geçen Şubat'ta exa bilgisayardan aldım.Aldığım gün ölü pixel yoktu.İkinci gün ise ölü pixel çıktı.
Bende monitörü toparlayıp exa ya götürdüm ve başka bir monitörle değiştirdim.Yeni gelen monitörü kurdum ve sorunsuzdu.
Fakat yine ertesi gün ölü pixel çıktı.
(kocaelinde öğrenciyim ve burda voltaj dalgalanmalasının kralı var diyebilirim.Sanırım voltajlardan kaynaklı bir sorun)
Ben de bu sefer fazla üstüne düşmeyip zaten perfect panel garantisi var diye ilerde değiştiririm dedim.
Şimdi monitörde tek bir ölü pixel var.Onun dışında monitör sorunsuz.Servisi aradım getir dediler bana.
Soruma gelirsek;
Monitörü servise versem bana yeni bir monitörmü verirler yoksa ölü pixeli tamir etme şansları varmı?
Eğer monitörün içi açılcak ve tamir edilcek ise ben böyle kullanmaya razıyım.
Evet siz değerli arkadaşların yorumlarını ve önerilerini bekliyorum!Saygılar...



C
19 yıl
Binbaşı

maalsef ölü piksel onarılan bir şey değil, direk panelin değişmesi gerekiyor.
ürününüz sıfır piksel garantili ise monitörü direkt değiştireceklerdir, veya en kötü ihtimalle paneli değiştireceklerdir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
19 yıl
Yarbay

Ölü pikselde yapılacak pek birşey yok ama bnm Hyundai marka L70s+ monitorde baskası temizlerken cok bastırdıgı için parlak yesil nokta olusmustu ve bayaa ugrasarak düzeltmiştim aylardır da bir problem yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.