Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1596
Cevap
275226
Tıklama
158
Öne Çıkarma
Cevap: Öldürülmek üzereyim (36. sayfa)
E
8 yıl
Binbaşı

Bu tarz işlerde ülkemizin polisi bi iş yapamaz.
ist da adamın evi soyuluyor. Adamlar 10 arama sonrası, polis bizi meşgul etmeyin diye yanıt veriyor.
Böle işler de jandarmanın yetkisini artıracaksın. bak asker kurma kolunu çektimi orda biri kalıyor mu? gerekirse vukuat olmasın diye birini dikeceksin asker mi yok? karakolların yetkisi artsın orada kumda kalmaz. polisi tınlayan yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: klik

Hakısınız hocam ama eğer herkes ihbar ederse bir umut sesimizi duyurabiliriz

hocam a haber gibi yandas kanallar asla ama asla boyle negatif haberler yayinlamazlar zira insaatcilarin yuzde doksan dokuzu kendi tayfalari. o yuzde 1lik kisim ise henuz onlara katilmamis kuzular.

o yuzden yandas ve malum guruh dan hayir gelmez. he vardir birisinin dayisi amcasi tbmm den malum ortamdan o zaman is cozulur oda anlasarak. yoksa vatandas olarak sesimiz ciksa da 2.gezi diye gazlarlar yine bizi bu sefer adimiz fetocuye cikar.



B
8 yıl
Yarbay

Bu ne yaw adam ciddi bi mesele paylaşmış kimi vurmuş kimi silahlanmış kimi kendini kaybedip asmış kesmiş muş müş falan filan

Yahu bu mezarda yatanların hepsini mi siz öldürdünüz

La hiç mi eceliyle ölen yok

E benim dedem evinde yatağında öldü be

yoksa adamı zehirledinizde olayı örtbas mı ettiniz

Aşk olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
8 yıl
Teğmen

sosyal medyanın gücü sayesinde problemın cözülür umarım.



S
8 yıl
Onbaşı

Öncelikler geçmiş olsun diyorum.Olayı ekşide gördüm üzücü gerçekten.

Ben size farklı bir yol önereceğim.Bu işte kim ne derse desin barış yolu ile halletmek en iyisi.Bence aileden bi büyük gitsin konuşsun inşaattakilerle.Sizde uzatmayın özür filan dileyip olayı toparlayın.Bu tip kavgalarda haklı olan değil,kaybedecek şeyleri olmayanlar kazanır unutmayın.Araçtaki değer kaybına gelince o en önemsiz mesele bence.Diğer türlü adamı hapse atsalar bile (ki adam ben arabayı kurşunladım dese bile yatarı yok)oralarda yaşamak size zulüm haline gelir tadınız kaçar.Benimde başıma benzer bi olay geldi suçum olmamasına rağmen gidip özür dileyip olayı çözdüm.Yine siz bilirsiniz umarım sorununuz çözülür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay

geçici başka bir yere taşın!!!!!!!

çoluk çocugun için silahlansan bela
adam ateş etse ölsen geridekiler başka bir dert



B
8 yıl
Çavuş

Google street'den bakınca sizin sokak bu karşıyaka mezarlığına sınır galiba.. valla sanki insan saat 7'den sonra sokakta yürümeye korkar öyle bir izlenim edindim.. hep şöyle düşünürüm: çarpık yapılaşmanın olduğu yerde sosyal hayat da laçka oluyor genelde.. e binalar yeni binalar galiba ama zkini sallayan karadenizli müteahhidin zkinin keyfine göre yap-sat için yaptığı sıkışık düzen binalar.. sokak düzeni desen hak getire..

bizim aile evi batıkent'te, batıkent düzenlidir bilirsin ve insanı da daha medenidir, bu tür olaylar daha az olur, it kopuk daha azdır.. çünkü yapılaşma düzenli, bu insanları da etkiliyor.. kendim de yapracık toki konutlarında kalıyorum bekar evimde.. e şehre 5-10 km daha uzak ama burası da düzenli.. aracın da var zaten.. yerin de olsam öyle çakal mekanı bir semtte değil, böyle bir yerde ev alırdım.. batıkent pahalı ama buralar çok uygun.. yepyeni modern toki evleri..

tabii öncelikli olarak senin bu mevzuyu kazasız belasız başından savman gerek.. öyle ya da böyle o adamlar o inşaatı bitirecekler.. semt tekin bir semt değil.. zaman da eski zamanlar değil ki hulusi kentmen gibi bi komiser herkesi çağıracak ve suçlu tarafı sert şekilde uyarıp "böyle bişe olmuş, bir daha olursa sizi içeri alırım burada da bi iş yapamazsınız başınıza bela olurum" diyecek..

neyse, sen o semti gözden çıkar.. bu mevzuda da temkinli dikkatli ol.. geçmiş olsun diyeceğim ama henüz geçen bişe yok.. kendine mukayyet ol..




Bu mesajda bahsedilenler: @lordumsen
E
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: sethplate166116

Öncelikler geçmiş olsun diyorum.Olayı ekşide gördüm üzücü gerçekten.

Ben size farklı bir yol önereceğim.Bu işte kim ne derse desin barış yolu ile halletmek en iyisi.Bence aileden bi büyük gitsin konuşsun inşaattakilerle.Sizde uzatmayın özür filan dileyip olayı toparlayın.Bu tip kavgalarda haklı olan değil,kaybedecek şeyleri olmayanlar kazanır unutmayın.Araçtaki değer kaybına gelince o en önemsiz mesele bence.Diğer türlü adamı hapse atsalar bile (ki adam ben arabayı kurşunladım dese bile yatarı yok)oralarda yaşamak size zulüm haline gelir tadınız kaçar.Benimde başıma benzer bi olay geldi suçum olmamasına rağmen gidip özür dileyip olayı çözdüm.Yine siz bilirsiniz umarım sorununuz çözülür.

Sucludan ozur dilenilen nadir memleketlerdan birisi herhalde Turkiye



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Yüzbaşı

Up



U
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96


quote:

Orijinalden alıntı: asau

Kum kamuya açık bir ortamda mı dökülmüş. En büyük hata bu? O kumu oraya dökenden daha güçlü değilsen sesini kıs, kamu otoritesine şikayet et. Yapman gereken bu kadar basitken, kabadayılık yapmak çok saçma. Bazen o anda yapabilecek bir şey yoktur, bir kaç güne kaldırılabilecek bir kum için iyi niyetli komşuluk hakkı için iyi niyet göstermek gerekir. Bu devirme bu işler böyle yürür.

Yapmanız gereken basit, komşularında iyi niyet çerçevesinde anlaşmaya gitmek. Ne bileyim o mahallede tanıdık sözü dinlenen kimseler yok mu, esnaf muhalle muhtarı gibi, yani sonuçta aynı mahallede yaşayanların sorunlarını çözmek zor değil. Yani araziye uy demek istemiyorum. ama sonuçta bu olay evin yanında oluyor. Kendi evinin yanında. Hayır, ben komşu momşu dinlemem dersen, başka yere taşın o zaman. Testi kırıldıysa en az zararla atlatmak için en iyi yöntem anlaşmaya gitmek. Binayı yapanlarla konuşup orta yolu bulmak en iyi yöntem gibi geliyor. Bezen bükemediğin eli öpmek gerekir.

Bu adam AKP'li arkadaslar, gerisini siz tahmin edin.

Vatandas bicakla kovalanmis, arabasi kursunlanmis, evine giremiyor 4 aylik cocuguyla ortada kalmis ama sirf polise laf söylettirmemek icin sacma sapan konusuyor.

Adam mi? ben adam goremiyorum alinti da. olsa olsa insan musvettesi olur.



P
8 yıl
Binbaşı

15 Nisan'daki olay nedeniyle isimlerini verdiği bu kişiler acaba ifade vermeye filan mı çağrıldı? Neden 35 gün sonra aracı kurşunladılar? Arkadaşın bu konuda bir bilgisi yok muhtemelen, zira bir şey yazmamış bununla ilgili.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Mayıs 2017; 22:27:27 >

M
8 yıl
Binbaşı

Adama whatsapp haber hattına ver demişsiniz de bence mevzuyu büyütür bu yöntem yani kaybedecek parası olan tipler olsa mevzu çözülebilir ama hapci otcu tipler kaybedecek bişeyi olmayan tiplerle ugrasilmaz



Bence mevzuyu tirmandirma bireysel olarak ama devletin polisi seninle ilgilenmek zorunda



Ben olsam ilk isim ailemi güvenli biyere taşımak olur



Sonra sende kendini korumak zorunda olduğun için iyi kötü bi silah edin gerekirse resmi kanuni olarak edin



Git EGM ye gerekirse yaygara yap gorusebilecegin en üst rütbeli polisle görüş olmadı git akp genel merkezine derdini anlat maalesef ülkemizin durumu bu



Ama işte adamları polise aldirsan böyle tipler sonrasında ne yapar belli olmaz.



Ya da bu herifleri tanıyan biriyle görüş araya büyüklerini koy derdini anlat bu daha iyi bir çözüm gibi



E-devletten Cumhurbaşkanına şikayet yaz ilgilenilmedigini seninle emin ol dönerler sana



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: HeryazısınıEditleyenadam

Ekşisözlük'te konu açtır.

Ayrıca daha büyük yerlere başvur, gazetelere felan yaz.

Medyada olay duyulursa 1 saate işin çözülür

Öyle mükemmel bi ülkeyiz işte medyaya yansımayan olay umursanmıyor malesef



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Yüzbaşı

Umarim isin cozulur. O insaat da calisanlar dahil hic birsey yapmayan polislerde umarim cezalandirilir. Vatandasi korumayacaksan magandadan ne diye Polis diye bir olusum var. Herkes silahlanip kendini korusun madem.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
8 yıl
Yarbay

Hayırdır benim yöntemimi beğenmedin mi? Sen ne önerirsin?




Bu mesajda bahsedilenler: @yunusemre8760
R
8 yıl
Er

eşiniz ve çoçuğunuz olmasa olay farklı yerlere çekilebilir fakat geride yanlız bırakmak zorunda kalabileceğiniz bir aileniz var. olay ne şekilde çözümlenirse çözümlensin kesinlikle oradan taşının. böyle basit bir olaydan dolayı eşinize küfür edip,bıçak çekip üzerine aracınızı kurşunlayacak insanlar size rahat vermeyecektir. ne yapacaksanız da taşındıktan sonra yapın. karakolla falanda uğraşmayın il emniyet müdürlüğüne falan gidin ya da sözü geçecek birilerini bulmaya çalışın. bu kadar ciddi olmasa da buna benzer bir olay kız arkadaşımın babası tarafından başıma geldi,ankaradan silah takıp beni vurmaya istanbula geldi. ama sağolsun eşimiz dostumuz sabaha kadar kapıda nöbet tuttu. ve karakola da selamla gidince sabaha kadar devriye gezdiler evimin çevresinde. bi daha da sesi çıkmadı yıllardır. umarım en kısa zamanda sorunsuz atlatırsınız.



G
8 yıl
Yarbay

işte kimsenin anlamadığı anlamak istemediği şey bu,
varsa yoksa yol yaptı köprü yaptı

ey arkdaşım bir ülkede olması gereken en önemli 2 şey, ''can güvenliği ve adalet''
bunların biri dahi yoksa o ülke b i t m i ş demektir

bunu bir çomara anlatamazsın,o geleceğini torununu düşünmez önceliği kömür makarna,duble yoldur



L
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Şahıslarla o arada hiçbir sorunum olmadı inanın.Ki olsa onun içinde fırsatım varken şikayet eder bu sefer canlarını sıkardım.




Bu mesajda bahsedilenler: @planlamacı
T
8 yıl
Yarbay

malesef ülke bu durumda, polis devleti olduk olduk diyorlar ya hani, biz polis devleti bile olamadık,
resmen ''kim kime, dum duma'' dönemi yaşıyoruz, artık zerre kadar inancım da kalmadı düzeleceği yönünde, bence imkanın varsa o bölgeyi, hatta o şehiri terk et,
bunu sakın korkaklık yada başka birşeymiş gibi algılama, çocugun için yap, Allah yardımcın olsun..



V
8 yıl
Yarbay

Bekara karı boşamak kolay adam evli cocugu var birini vurup icerde mi yatsin ? Bu Allahsiz kitapsizlar heryerde köyden gelen cebinde 3 kurus parasi olan insaat isine giriyor.Suan ne durumdasin kisilerden ses soluk var mi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.