Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
113
Cevap
3272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Okulda Beni Dövüyolar Gitmek İstemiyrum (CİDDİ) (6. sayfa)
5
9 yıl
Yüzbaşı

ne çok ilkokullu var yahu forumda



İ
9 yıl
Teğmen

ailene söyle inanmazlarsa gizliden kameraya çek e görsünler okulunu degistirmen gerekiyor gerekirse uzaktaki bir okula gidersin otobüsle falan oradakilere de anlatmazsin neden değiştirdiğini ama bunla şimdi yasasan ilerde yine hep pişman olursun neden yaşadım aileme söylemedim diye bir de illahaki ilerde birgün söyleyeceksin bu acıların hafifleyince ve şimdi soylemedigine pişman olacaksın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl
Yüzbaşı

İlkokulda sınıftan bir çocuk benim anneme sövmüştü sonra çantamı da çöpe atmış çöpe de ayran falan dökülmüş çanta leş gibi olmuştu ulan bir sinirlendim bu da sınıftaydı yumruğu geçiriyordum eğildi şerefsiz çevik davrandı sıramdan helvacıoğlu marka flütümü kaptığım gibi bunun kafaya bir geçirdim flüt kırıldı ama olsun sınıfta kavgalı durduk belki arkadan da sövmüştür ama bir daha sataşamadı. Bu arada ben de okb hastasıyım benimki daha çok düşünsel takıntılar dini,cinsel falan hatta ileri derecedeydi şuan hastalığım hafifledi ama neyse. Derdini bilmiyorum ama testisini kaybetmişsin yazık kardeşim ezdirmeyin kendinizi bu dünyaya bir kere geliyorsun ezdirme kendini şuan lise 3 teyim İstanbul da olsam yanına gelirdim iyice korkuturdum ama değilim kardeş malesef


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Teğmen

bende anlatayım kendimi

şuan 17 yaşındayım ama o günler hala aklımdan çıkmıyor bazen okulda sunum yaparken felan gülme krizi gelir diye hep o anları düşünüp sinirli ve ciddi olurdum.


ben 3.sınıftan sonra arkadaş ortamım kötüydü hep ezmeye çalışırlardı , tabi okul ego topluluğu kimsede derdimden anlamıyordu . 5 sınıfta arkadam hep iş çevirmeye başladılar . geçen sene çok ciddi olaylar yaşamaya başladım girmek bile istemiyorum hatta artık gözüm dönücek birine birşey olucak diye 30 - 40 gün devamsızlık yaptım.

Kimse güçsüz görüneni sevmez aslında bir ortam onu ezmeye çalışırsa ne kişilikten olursa olsun güçsüz olucağı ortaya çıkacak çok insan varda . neyse arada sevgi rolleri yaparlar oda sana ne kadar acığımı söylüyorum gibi birşeydir.

Öğretmen - Rehberlik boş işler ergenliktir olur biter der geçer oysa böyle özgüvensizlik hayatın her daim peşinde koşar okul biter iş hayatından tut diyorlar ya evime hırsız giriyor yüzleştiğim halde baka kalıyorum.



hala hergün bir sorun yaşıyorum ve ben azını burnunu dağıtmak yerine donup kalıyorum .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 18 Mart 2016; 20:36:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
9 yıl
Yüzbaşı

konu bariz bir şekilde csb beyler. cocuga o kadar destek çıkan var, ama kılını kıpırdatıpta tamam özelden atıyorum okulumun adını giriş/çıkış saatlerini bile demiyo. buncan insan yardım niyetine yorum yapıyo ama beyefendi kaile bile alıp yorum yapmıyosa ağır csb.

kilit + blok +csb


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Limonngs123
K
9 yıl
Teğmen

utanıyordur belki reelde görüşmeye



L
9 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Tsukinome

konu bariz bir şekilde csb beyler. cocuga o kadar destek çıkan var, ama kılını kıpırdatıpta tamam özelden atıyorum okulumun adını giriş/çıkış saatlerini bile demiyo. buncan insan yardım niyetine yorum yapıyo ama beyefendi kaile bile alıp yorum yapmıyosa ağır csb.

kilit + blok +csb

Özelden bana mesaj felan atmamissim kardesim bana mesaj atanlara cevap veriyorim ben ozel mesajlar yerine girince senin mesajini goremiyorum. Csb degil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Yüzbaşı

Adres ver geliyim bakıyım bir daha vurabilecekler mi sana



C
9 yıl
Yüzbaşı





Bu mesajda bahsedilenler: @akıllıçoççuk
J
9 yıl
Yüzbaşı

Dostum ailene söylemeye niye utanıyorsun? Annen baban insansa ilk başta biraz üzülseler de mutlaka yardım edeceklerdir sana.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Teğmen

beni niye kimse takmıyor :D kickbox a yazılmayı düşünüyorum ama üşeniyorum şimdi rapor isticekler vermicekler bide o konuya gergin olcam



L
7 yıl
Er
Konu Sahibi




< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yüzbaşı

Şimdi nasıl hayatın. Lise de var mı böyle şerefsizler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Yüzbaşı

Anlat bakayım , lise nasıl geçiyor :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.