Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
667
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OKİ 3320 KURULUM PROBLEMİ
U
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba oki 3320 bir yazıcımız var daha önce eski bilgisayarda sorunsuz kullanıyorduk senelerce.Bilgisayarı yeniledik fakat pc için kurulumunu bir türlü gerçekleştiremedim.Bilgisayara takınca otomatik olarak sürücüyü yüklüyor aygıt yöneticisinde ise yazdırma desteği olarak görüyor.Fakat yazıcılar kısmına girdiğimde oki3320 ile ilgili birşey göremiyorum,yazdırma seçeneklerindede aynı şekilde 3320 gözükmüyor.Driverini indirdim fakat diğer driverler gibi değil bi unzip dosyası çıkarıyor C:\ içine oki diye klasör açıp içine çıkarıyor ordada kurulum dosyasıyla alakalı bişey yok.Sürücüyü güncelleştir diyip oki nin oluşturduğu klasörleri seçtiğimde sürücü zaten güncel uyarısı alıyorum.

Anlayacağınız benim aklıma gelen bütün yolları denemiş bulunmaktayım.Eğer daha önce kuran veya fikir yürütüp akıl verecek olan varsa memnun olurum.



O
10 yıl
Binbaşı

Yazıcıyı tanıtırken listeden IBM Proprinter diye seçerseniz çalışması lazım. Eskiden hep öyle yapardık


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @uFk11
O
9 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar bende yüklemeye çalıştıgım zaman bu hatayı veriyor
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Yüzbaşı

arkdaşlar yardımcı olacak kimse yokmu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.