Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
66
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ocak 2023 PlayStation Plus Essential Oyunları Sızdırıldı
U
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

 
 
Eylül 2021'den bu yana neredeyse her ay PlayStation Plus oyunlarını doğru bir şekilde sızdıran Dealabs kullanıcısı billbil-kun, önümüzdeki ay hizmete girecek yeni oyunlar olduğunu iddia ettikleri bir duyuru yayınladı.
 
Ocak ayının PlayStation Plus oyunlarının Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5 / PS4), Fallout 76 (PS4) ve Axiom Verge 2 (PS5/PS4) olacağı bildiriliyor. 3 Ocak'tan 7 Şubat'a kadar talep edilebilecekler.
 
Aralık ayının PlayStation Plus Essential oyunları: Mass Effect Legendary Edition (PS4), Biomutant (PS5/PS4) ve Divine Knockout: Founder's Edition (PS5/PS4).
 
Bu ayın PlayStation Plus Oyun Kataloğu ve Classics oyunları Salı günü yayınlandı. Bunlar arasında WWE 2K22, Far Cry serisi, Yakuza oyunu, Middle Earth: Shadow of Mordor, Middle-Earth: Shadow of War, Ridge Racer 2, Heavenly Sword, Oddworld: Abe's Exoddus ve Pinball Heroes yer almakta.




B
geçen yıl
Yarbay

oww yeaa



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.