Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
237
Tıklama
0
Öne Çıkarma
nvidiadan amd radeona geçiş (bu kadar kötü beklemiyordum)
P
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

iyi günler arkadaşlar bende 1080 ekran kartımı satıp 6700xt geçiş yaptım nvidia yazımlarını silip radeon yazılımlarını kurdum gel gör ki oyunlarda ana ekranda veya internette netlik diye bir şey yok bu kadar kötü beklemiyordum dedim acaba gözlerim mi bozuldu şimdi ekrandaki pikselleri sayıyorum ekranın siyahlık oranı arttı youtube deki ana ekran resimleri bile bozuk duruyor acaba bende mi sorun var yoksa yazımlarımı kötü aldığımada pişman oldum nerdeyse :D



Ddu ile nvidia ve amd kart sürücülerini kaldırıp tekrar kur. Muhtemelen düzelecektir. Masaüstü görünümleri çok değişmez çünkü eğer nvid...
Yoruma Git
Yorumun Devamı amaat - geçen yıl +7
A
geçen yıl
Çavuş

Ddu ile nvidia ve amd kart sürücülerini kaldırıp tekrar kur. Muhtemelen düzelecektir. Masaüstü görünümleri çok değişmez çünkü eğer nvidia da renklerle ilgili bir ayar yapmadıysanız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
geçen yıl
Yarbay

format at format.



M
geçen yıl
Yarbay

Rtx2060 tan rx 6700'e geçtim. Her şey yolunda. Bence yazılımsal sorununuz. Ekran kartının rengi veya netliği etkilememesi gerekir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Binbaşı

Amd ve nvidia arasında renk skalası farkı mevcut. Amd olarak 6900xt , nvidia olarak 1660s-3060-3070ti-3080 ve şuanda 3080ti kullanan biri olarak.

Amd de renkler bana daha canlı geliyor. Nvidia'da ise daha soğuk. Tabi bunu panel ayarlarından düzenleyebiliyorsunuz yine bir kaç ayar ile değişebiliyor.

Örnek olması için.


https://www.youtube.com/watch?v=7pRYb9wBNXs&ab_channel=hYPERs


https://www.reddit.com/r/graphicscard/comments/vbim7x/is_image_quality_and_colors_different_between



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.