Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 2 mobil kullanıcı
30218
Cevap
764577
Tıklama
28
Öne Çıkarma
Cevap: NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (566. sayfa)
J
9 yıl
Yarbay

Tesekkurler. Bu yaziyi bende gordum ama emin olamadim cunku maxwell de directx 11 uzerinden 10 bit destegi oldugunu biliyorum fakat opengl de yoktu. Artik her turlu destekliyor yani amd gibi ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dJ_bLoW
B
9 yıl
Yüzbaşı

Founders edition ne oluyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
9 yıl
Yarbay

eski adı : referans tasarım .




Bu mesajda bahsedilenler: @bbold
_
9 yıl
Yarbay

Dolar 5 kuruş yükseldi. Şuan 2.93 falan




Bu mesajda bahsedilenler: @evohan
K
9 yıl
Yüzbaşı

4k monitör yokmu hocam eminmisin.Ben samsung 28ud580d kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
4k monitör




Bu mesajda bahsedilenler: @BlackEagleMaka
A
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: IzzeT T.

quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Amazon diye tutturmuşsunuz. Kart bozlunca ne yapıyorsunuz cukka geri amazona kargo ücretide size kitleniyor ve uzun süre bekleyiş hem gelirken hemde giderken. Oysa tr'den 200-300 fazla ver kapı gibi garantin olsun. Bende 7970 matrix vardı bozuldu para iadesi oldu 970 aldım kısa bir sürede. Siz uğraş dur. Yok amazona gittimi ne zaman gelicek. Ram gibi bozulmayan şeyler olsa anlarım. Ram fiyatları daha da makul amazonda üstelik. Monitörlerde. Ama ekran kartları o kadar makul değil. Birde 1070'de gddr5 yerine gdrr5x olmaması saçmalık olmuş hevesim kaçtı ki gerçekten düşünyordum 1070.

Amazon veya yurtdışı uğraştırır sıkıntılı ürün olursa ama aması var Tr fiyatlarına bakarak nispetine yurtdışından almak daha mantıklı zaten toptan alıyolar 1800e sattıkları ürünü kaça toptan aldıklarını düşünüyosunuz? çoğu kişi diyoda vergisi var evet var karlarını koyuyolar %de kaç kaar koyup satıyolar acaba? milletede yazık az kazansınlar sürümünden kazansınlar mantıgı yok illaki bir karttan 300 400 tl kazanacaklar fırsat bu fırsat diyip bunu yapacak birileri açıyor şirketini ama onlarda bakıyo bizde az dokunduralım fiyatlara derken olan bize oluyor.

İşin özü almayacaksın Türkiye'den anlıcaklar anyayı konyayı ama nerde bizde o tutkunluk birlik beraberlik? varmı hadi fiyatlar için imza toplayalım grup kuralım yada konu açalım desen kaç kişi destek vericek? anlatabilmişimdir umarım. Firmalar için en büyük ayıp medyaya rezil olmaktır.

Dediklerine katılıyorum harfiyen bilerek ekstra kar marjı koyuyorlar bende gıcık oluyorum ama dediğim şey fiyat farkı yurt dışı ile az iken tr'den almak daha mantıklı. Fark fazla ise ram monitorler gibi zaten dedim mesajımda yurt dışı mantıklı diye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Er

Peki arkadaşlar ben gtx 970 alacaktım paramın yettiği en yüksek ekran kartı o ama AMD RX 480 cıkıyor ve 970 i geçtiği ve ucuz olduğu ortada ne yapmalıyım genelde herkes AMD uzak dur diyorlar



Z
9 yıl
Binbaşı

@Sardemir Askerlik bitti demek çok güzel sevindim vallahi senin adına kanka 1070e mi yoksa 1080e mi diktik gözleri ? Ayrıca monitör olayı vs baya zaman girdi araya ne yaptın onları ?


@dJ_bLoW Fehmim vay be sende mi buralardasın Yav dedim ki konu baya talep alıyor bizde girip bir bakalım neymiş ne değilmiş, malum bizim dönemlerde ekran kartları hem güç hemde estetik olarak bu kadar güzel değildi. Şimdi ışık oyunları, binbir cafcaflı şeylerle gönlümü çalmak cebimdeki akrebi çıkarttırmak istiyorlar Sende durumlar ney 1070e mi taktık kafayı ?

@Ness Bro haklısın 1080 TI çıkınca upgrade edersin ama gerçekten üsttede belirttiğim gibi Asus'un tasarımı ilk defa bana bu kadar güzel geldi, anakartlar vs RGB olayını iyice oturttular

@Poyri Ses ver Poyri hayatta mısın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhee -- 11 Haziran 2016; 13:58:43 >
Bu mesaja 4 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dJ_bLoW , @sardemir , @Poyri , @Nessarien
K
9 yıl
Yarbay

Hocam 53fps e bile düşüyor ama bu sonuçta tam performansını vermez çünkü optimizasyonlar için driverları beklemeliyiz




Bu mesajda bahsedilenler: @Captain Sword
G
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.


quote:

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

1070 in 2000 tl ye gelmesi en çok 9serisini ucuza kapatmaya çalışan troll ölücüleri üzmüştür.

800 liraya 980ti(bide özel soğutmalı model istiyor) alırsınız 2.el canım evet alırsınız

9xx serisi ekran kartım var. Yenileri çok pahalı çıksın millet alamasın yeni seri ama yeter ki benimde ekran kartımın 2. El değeri düşmesin

böyle çok tip var forumda bahsettiği insanlardan daha komik ve acınası haldeler ve bu durumu farkında bile değiller..



N
9 yıl
Yarbay

İçimiz dışımız RGB oldu zaten bu sene Computex = RGB ile geçti...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zhee
D
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zhee

@dJ_bLoW Fehmim vay be sende mi buralardasın Yav dedim ki konu baya talep alıyor bizde girip bir bakalım neymiş ne değilmiş, malum bizim dönemlerde ekran kartları hem güç hemde estetik olarak bu kadar güzel değildi. Şimdi ışık oyunları, binbir cafcaflı şeylerle gönlümü çalmak cebimdeki akrebi çıkarttırmak istiyorlar Sende durumlar ney 1070e mi taktık kafayı ?

Valla ben en başından beri donanım kısmındayım sinanım. hiç bırakmadım ki 9xx serisi çıktığından beri heyecanla pascal kartları bekledik durduk ve sonunda çıktı.. Açıkcası beklentilerimi karşılamadı çıkanlar ama şaşırttı. 16nm faydaları işte.

10xx Ti modeli gerçek pascal beklentileri ile çıkacak diye umut ediyorum. son zamanlarda pek oyunda oynayamıyorum. 670 de kaldım öylece. Şuan 1070 bile alsam her türlü yeter bana lakin ileriye dönük (en az 4-5 yıl) idare etmesini istediğim daha güçlü bir kartı almak istiyorum. Oda bu serinin Ti versiyonu olur.

1080 ile 1070 arası performans farkı malesef fiyat farkı kadar değil. dolayısı ile 1080 şuan o fiyata alınacak kart değil benim için. 60 Hz monitör de olunca 1070 alıp Ti çıkana kadar beklenebilir. Her zaman en iyisi bende olsun derdinde olmadım hiçbir zaman


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Yarbay

Fehmi ihtiyarladı artık :)



D
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

İçimiz dışımız RGB oldu zaten bu sene Computex = RGB ile geçti...

Corsair'in yeni led fanlarına bayıldım sercio kasayı diskoya çevirir resmen. bilmiyorum gördün mü modelleri. HD serisi. çok havalı duruyorlar vallahi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yarbay



Valla yalan değil yaş geçiyor ama eskiden ne isem hala aynıyım ihtiyar değilim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW



Valla yalan değil yaş geçiyor ama eskiden ne isem hala aynıyım ihtiyar değilim

Benim ekran kartını sana satıcam haberin olsun. Yabancıya gitmesin %80 asicli 1430mhz standardı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 11 Haziran 2016; 14:45:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
9 yıl
Onbaşı

Link alabilir miyim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dJ_bLoW
D
9 yıl
Yarbay

G
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

Herkes 4k diyorda 4k monitör satışları ortada, 4k monitör fiyatları ortada, 4k oyunların performansı konsollar sağolsun ortada, onu geçtik Crossfire ile SLI oyunların dx11 de performansı ortada.


İlk önce oyunlar SLI ve crossfire için optimize edilmeli

Gerçek 4k oyunlar çıkmalı

4k monitör fiyatları ucuzlamalidir.




Bütün konularda haklısınız ancak 4k monitörler çok pahalı değil. Samsung'un 4k monitörü 1300'e vatanda var. Bu 1080p 144hz monitörler ile neredeyse aynı para. Birde vatan bu başka yerlerde daha ucuza bulunabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Yarbay

Yooo



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sardemir