Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 1 mobil kullanıcı
30218
Cevap
769353
Tıklama
28
Öne Çıkarma
Cevap: NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1179. sayfa)
H
8 yıl
Yüzbaşı

300 FPS'de Coil Whine yoktu. En iyisi ETS 2 menüsünde denemek sanırım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Interstellar
F
8 yıl
Yarbay

Hocam öttürmek isteyince hepsi ötüyor ben bunu tekrar tekrar yazıyorum ama önemli bir husus bana kalırsa. Zira AtiTool ile tüm kartlar deliler gibi ötüyor. Bu tür durumları bazı üyeler kıstas alıp CW yok, çok az dediği oldu ki çok tartışma döndü bu yüzden. O yüzden en doğru sonucu karta da zarar vermeden oyunlarla denemek en doğrusu. 300fps'de yoksa yok diyebiliriz. Daha fazla fps fanteziden öteye gitmiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HaybridX
G
8 yıl
Yarbay

300 fps'de CW yoksa gayet iyi durumdasınız. Saatlerce oyun oynadıktan sonra bile cw yoksa gerisini boşverin...




Bu mesajda bahsedilenler: @HaybridX
M
8 yıl
Yarbay

Kartları cw var mı ötüyor mu falan diye üçüncü parti programlarla benchmarkalarla zorlamayın arkadaşlar . Kedi g. yara yanmış yalaya yalaya yara yapmış diye bir laf var . Ben 0 cw'li kartta ( burdaki bazı aklıevvel arkadaşları da dinleyerek ) Euro Truck saçmalığında CW'ye sebebiyet verdim . Bir daha da hiç geçmedi .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Yarbay

Biraz da karta bağlı o olay ama atiTool gibi ekstrem sentetik test yazılımları bazı kartları bozabiliyor. Artık ne yapıyor tam bilmiyorum ama o VRM'ler resmen çığlık atıyor. Ama ETS'deki yükleme ekranı gibi durumlarda kartın sorun yaşamaması lazım. Oyunlarda bazen yükleme ekranlarında fps sınırı kalkabiliyor ve deli gibi fps basıyor kartlar o zaman da olabilir dediğiniz ki bu da kartın zayıf olduğuna işaret eder. Fps sınırlamak en mantıklısı bana kalırsa. 200fps'den sonra şahsen CSGO'da algılamakta bir hayli zorlanıyorum yırtılma olmazsa. O yüzden makul bir fps değerini (300 mesela) sınır olarak belirlemek mantıklı bana kalırsa. ETS2 yükleme ekranını tavsiye edeni suçlayamam. Sayesinde sorunlu Evga SC modellerini anında bulmuştum. Ama FTW'lerde olmadı o mesela.

AtiTool'da restart atmıyor, ETS2'de restart yok, CSGO'da restart atıyor, Forza Motorsports Apex'te restart atıyordu. Şu restart sorunu denk gelmeyeydi ilk aldığım FTW'den çok memnundum. Ama sorunlu veya sorun vermeye yatkın kartlar sorun vermeye başladıktan sonra daha sık soru veriyor en sonunda da bozuluyor. Kart ilk geldiğinde 30dk CSGO oynadığımda restart atıyordu, sonraları bu süre kısaldı, kısaldı... En sonunda 1dk oynamadan restart atıyordu.Power limit falan düşürdüysem de pek çare olmadı. Ama atitool gibi ekstrem şeyleri kullanmak karta elbet ki zarar verir ancak oyunlarda sorun varsa sorun var demektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @m-99
İ
8 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar geçen ay vatan bilgisayardan aldığım gtx 1070 zotac amp edition kartımı 1600 TL'ye satışa çıkardım ilanın detaylarını dükkanımda görebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.



F
8 yıl
Yarbay

Gaming X geldi. OC konusunda beklentimin altında kaldı diyeceğim ama buna hazırlıklıydım, dert edemeyeceğim o kadar. Biraz test ettim de gördüğüm kadarıyla düzgün ve sessiz çalışıyor. Serin mi? Bu sessizliğe göre serin. FTW'den birkaç derece daha sıcak çalışıyor. Takdir edersiniz ki fiziksel olarak boyutu da FTW'den hatırı sayılır şekilde küçük ve hafif. Kartı alınca 3 şey dikkatimi çekti. Plastik, fanların olduğu kısım, heatsinklerin inceliği bir de VRM ve diğer PCB üzerindeki parçaların doğrudan bağlı olduğu heatsink. Taktığım gibi yaptığım testlerde max 68 derece gördüm. Max 1024Rpm fan devri gördü. Azcık fan ayarı yaptım, şimdi max 62 görüyor. max %55 fan hızına çıkmış yani 1380Rpm. Bellekler tahmin edeceğiniz üzere Micron. OC için optimum değerleri daha denemedim. Stok haliyle 1987MHz'e çıkıyor, adım adım 1949MHz'e düşüyor.

Ufak bir deneme yaptım. Kart +200GPU ve +500 Bellek ile 63 dereceye kadar çıkıyor ancak herhangi bir kararsızlık belirtisi göstermiyor ve Heaven testini tamamlayabiliyor. Stok hızlara alıp fan ayarını yaptım, olur da bir gün OC yapmam gerekir, yetersiz kalır kart o zaman yaparım. Mağarama çekilebilirim artık. Darısı herkese.

Gaming X ve TF6 için eleştireceğim muhtemelen şu anda gördüğüm kadarıyla en büyük olumsuzluk ana heatsink'in ince olması. Kalınlığı 1cm falan. FTW'de resmen tuğla gibiydi, 2cm civarındaydı. Ama Diğer taraftan arka plaka Gaming X'te hatırı sayılır şekilde daha serin. Serin dediğim FTW'den bile serin. 300W potansiyeli olan bir kart için ince olmuş o heatsink. Stok değerlerde iyi olsa da zorlayınca FTW'den 5-6 derece daha sıcak kalıyor GPU. %65-70'e kadar kasada boştaki sesinden ayırabildiğim bir ses oluşmuyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 4 Ocak 2017; 12:12:1 >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
-
8 yıl
Yarbay

Hocam iyi günler. Yurtdışı amazondan alınma asusların garanti süresi kaç yıl ve Türkiyede ilgilenen servis var mıdır?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Interstellar
H
8 yıl
Yüzbaşı

Hayırlı olsun hocam. FTW'den sonra sonunda derin bir oh çekmişsinizdir.

Kart baya iyi OC olmuş bana göre çoğu kart o hızlarda stabil kalamıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Firaristt
A
8 yıl
Teğmen

GTX 1080Ti'ın CES 2017'de duyurulacağı kesinleşti mi arkadaşlar?



G
8 yıl
Yarbay

Amazon'da Evga ve Corsair hariç uluslararası garanti yok diye biliyorum, güncel değilim ama Asus Türkiye' yi arayıp sorabilirsiniz veya Asus Online Chat üzerinden anında yazışarakta yetkililere danışabilirsiniz...

http://emea-chat.asus.com/ChatService/no_service.htm?lang=tr
https://icr-emea.asus.com/webchat/icr.html?rootTreeId=EMEA.ACTR.TR-TR&treeId=EMEA.ACTR.TR-TR&tenantId=TR-TR&language=en-us
https://www.asus.com/tr/About_ASUS/Facilities_Branches/


Ayrıca MühendisMurat adındaki forumdaşın kendisi veya amazon ile ilgili konusuda yardımcı olabilir

https://forum.donanimhaber.com/jw-ve-skechers-cocuk-firsatlari-hyperx-cloud2-52-dip-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-3-yilinda--99980530
https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=436998





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 4 Ocak 2017; 18:45:46 >


Bu mesajda bahsedilenler: @-Rusher-
T
8 yıl
Yarbay

Arkadaşlar 10 saat sonra yeni bir şeyler tanıtacakmış.

Sizce GTX 1080 Tİ olabilir mi ?
Şimdi tanıtmazlarsa ne zaman tanıtırlar ?

ÇOK BÜYÜK BİR ŞEY İÇİN
SAHNEYİ HAZIRLIYORUZ
#CES2017


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

Sabaha karti 05.30 AM sularinda 1080 ti mize merhaba diyecegizz :)

edit:YASS Our sources have confirmed GeForce GTX 1080 Ti will be announced today. We are looking at a paper launch with reviews coming at a later date. (Source: Videocardz)

Gelsin witcher 3 3440x1440 extreme graphics plus hairworks mod plus STLM mod 2.1 ^^





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 4 Ocak 2017; 19:15:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Yarbay

Ti geliyor. Ya da Ti'lar mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
B
8 yıl
Yüzbaşı

Ti gelmeden ben sorumu sorayım.Son zamanlarda evga 1070 alan var mı halen micron bellekle mi geliyo , Amazondan aldık diyelim(5173-KR şuan stok bitmiş) bios güncellemesi olayı kesin çözüyo mu .Yoksa hiç bulaşmamak mı lazım teşükkürler



L
8 yıl
Binbaşı

1920x1080 çözünürlüğe sahip 60HZ monitörü olanlar 1080 ti almasın boşuna. Tofaş Şahine jet yakıtı koymak gibi olur.



H
8 yıl
Yüzbaşı

Amazon.de Watch_Dogs 2 kodunu da yolladı seviyorum bu adamları yav.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Yarbay

S
8 yıl
Teğmen

Hocam tahmin ettiğiniz üzere Micron derken Msi kartlar micron mu oluyor yoksa kendi şanssızlığınıza mı yakındınız.Çünkü benim Msi 1070 x kartım Samsung bellek çıktı da o yüzden sordum :) Bu arada kartınız gerçekten soğuk çalışıyormuş.Benimkisi FurMark testinde 72 derece gördü.Oc modunda çalıştırıyorum kartı çoğu oyunda %99 GPU kullanımında 70-71 derecelerde geziyor kart.Kasa Corsair 400c.Sanırım aradaki fark ya oda sıcaklığından ki benimkisi sürekli sıcak 30 civarı, ya da sizin kasanızdaki fanlarınız ileri düzeyde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofiaAuditore -- 4 Ocak 2017; 23:4:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Firaristt
E
8 yıl
Yüzbaşı

Benim karti hangi teste sokarsam sokayim 63 dereceyi gecmedi ama fps 300 u geçtimi kart fülüt çalıyo 😂 coil whine ....




Bu mesajda bahsedilenler: @SofiaAuditore