Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
4184
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NVIDIA GeForce GT 920M
D
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar laptop kullanmaktayım kısıtlı bütçem var, CS:GO oynamak için ekran kartına ihtiyacım var başlıkta belirttiğim NVIDIA GeForce GTM 920M ekran kartını kullanan, bilen veya eden var mı? Bu ekran kartıyla 90-100 arası fps alabilir miyim acaba bilgilendirir misiniz, teşekkür ederim.



K
8 yıl
Yarbay

En düşük ayarlar 80fps. Bütçeni belirtirsen yardımcı olabilirim belki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
8 yıl
Yarbay

Zayıf bir kart. Bütçeye göre en azından GT940MX kullanan bir notebook bulunabilir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

500 bilemedin 600 lira @kingocd



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz (4CPUs)
Yüklü bellek (RAM): 8,00 GB
Sistem türü: 64bit

Ekran: NVIDIA GeForce 610M 2GB + şöyle bir şeyler yazıyor
Intel(R) HD Graphics 4000
Yaklaşık toplam bellek: 1792MB 60 Hz

Sistemim bu, oyunda 90-120 arası FPS almak istiyorum. Smoke ve fb gibi benzeri durumlarda sıkıntı yaratır mı alacağım kart? Ve LAPTOP için aradığımı unutmadan bilgilendirirseniz sevinirim. Bütçem 500 maksimum 600 lira.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kingocd
K
8 yıl
Yarbay

Benim 740mim en düşükte 130 civarıydı, ki bu 940mle aynı kart neredeyse. smoke 70e kadar düşürüyordu. bir fark göremeyeceksin gibi. Belki ikinci el bi masaüstü bulabilirsin gtx 660lı-750tili. Onlar çok rahat 300 alır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dexp
D
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hocam ilgilendiğin için çok teşekkürler. Bi'kaç sorum daha var umarım cevaplarsın, ilki 940m tarzı nvidia laptop kartlarını vatan gibi yerlerin internet sitelerinde göremedim 0 almak isterim nereden temin edeceğim hakkında fikrin var mı? Smoke gene kabul edilebilir ama CS:GO oynuyosan bilirsin karşına aniden biri çıkınca o saliselik donmalar insanın canını çok sıkıyo bu tarz durumlardan kurtulup 90-100 fps alsam yeterli olur, kasa toplamak çok sıkıntılı iş çok isterim ama o şu anda nakit param yok part time işe girip almayı düşünüyodum, laptopu satıp almayı düşündüm ama arafta kaldım ayrıca yukarıdaki özelliklere sahip ASUS laptop ne kadar eder fikrin var mı?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kingocd
C
8 yıl
Yüzbaşı

Laptop ekran kartını alsan da kendi laptopuna takamazsın. Yeni bir laptop alman gerekiyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @dexp
K
8 yıl
Yarbay

Laptobun 1300-1400 ederi var, ama benim dediğim 500-600 bandına öyle pc bulabilirsin.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-core-2-quad-q8200-4-cekirdek-performens-bilgisayar-289tl-382027241/detay

böyle bir pc alıp ikinci el 750ti veya r7 260x gibi birşey takabilirsin mesela, çok daha iyi olur 3000 bandına kadarki laptoplardan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dexp
D
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

anladım hocam teşekkür ederim ilgin için bu işe kalkışırsam mesaj atarım gene bu arada attığın sahibinden linki şu anda açılmıyo bakıp dönücem




Bu mesajda bahsedilenler: @kingocd
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.