DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
arkadaslar 3 yıldır FAT olarak kullandıgım sistemi bugün format attıgımda NTFS olarak kurdum PC de hiçbir sorun yok ama hiçbir programda hdd sıcaklıgı gözükmüyor.Speedfan-everest-hdd thermer vs vs
neden böyle oldu sizce???
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sistem bilgilerinde çakışma olmuştur muhtemelen ancak bunun sana zararı olmaz sadece değerleri göremezsin. Ayrıca Bios Setup tan da işlemci vb. voltaj... vs. şeylere bakabilirsin.
NTFS olarak kurdum PC de hiçbir sorun yok ama hiçbir programda hdd
sıcaklıgı gözükmüyor.Speedfan-everest-hdd thermer vs vs
neden böyle oldu sizce???
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.