Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1415
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Notebooktan tüplü tv'ye bağlantı ?
T
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Hp G62-b01et notebook kullanıyorum ve bu cihazı ne yazık ki lcd kullanmadığım için odamdaki 70 ekran tüplü tv ye bağlamak istiyorum biraz araştırma yaptım çoğu kişi elektronikten anlayanlar kendileri kablo oluşturarak başarılı olmuşlar (okuduğum mesajların çoğu 2007-2008 yılına ait).O zamanlar aşağıda linkte verdiğim kablo Türkiye'de pek bulunmuyormuş o yüzden kendileri yapmışlar sanırım şimdi az da olsa bulunmakta sizce bu kablo işimi görür mü? Satan arkadaş frekans aralığından bahsetmiş doğal olarak çalışma garantisi veremiyor.

Bahsettiği ürün bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-vga-to-scart-pc-tv-av-baglanti-cevirici-kablo-54404910/detay/?

Not:laptopta sadece hdmi ve vga çıkış var.



1
13 yıl
Yarbay

Notebookunun arka çıkışlarının fotosunu koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz mesela benim laptopta tv-out çıkışı var hiç zorlanmadan 70Ekran CRT televizyona görüntü aktarmıştım ama kalite berbattı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İ
13 yıl
Teğmen

başka çaren yoksa kabloyu dene derim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
13 yıl
Yarbay

Bence HDMI girişli bi LCD Tv al


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Bence HDMI girişli bi LCD Tv al


en pratik çözüm yolu :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

en pratik çözümün o olduğunu zaten biliyorum arkadaşlar :) ama maalesef bütçe meselesi, üstelik önümüzde 1-2 yıl gibi bir süre için tv almayı düşünmüyorum iş, evlilik vs..neyse kullanan varsa bu kabloyu yazarsa sevinirim.Olmadı alıp deneyecem işe yaramazsa 3-4 altına satarız ne yapalım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.