Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
528
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NOTEBOOK YARDIM
C
14 yıl (99 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,
Kızıma yeni bir laptop alacağım. Kriterleri: The Sims 3 oynayabilmek,istediği kadar film/müzik indirebilmek, güçlü hoparlörleri olması (bilgisayarın alt tarafında olmaması lazımmış, şimdiki bilgisayarında sesi engelliyormuş) ve hızlı olması Ben oyun için masaüstü kullanmayı tercih ettiğim için pek bilmiyorum. Kızım Pemb Sony Vaio'ya takmış durumda ama ben onun ekranını küçük buluyorum. Bütçem 1500-2000 civarında. Sizce ne alabilirim?


Sony'nin özellikleri için:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-ea4s1e-p-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,22751.html

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemk_ -- 10 Ağustos 2011; 0:56:34 >

C
14 yıl (20744 mesaj)
Yarbay

B
14 yıl (794 mesaj)
Yüzbaşı

VPCCA2S1E/P pembe renk olucak diyorsanız bu ürünede bakabilirsiniz diğerinden biraz daha yeni bilgisiyar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
14 yıl (2489 mesaj)
Binbaşı

Şuanda hoparlörleri en iyi olan 1500 - 2000 civarı olan yeni Hp pavailion dv serileri var bence.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.