5.nesil işlemcileri beklemeni tavsiye ederim. Eli kulağında
4.nesil işlemcilere 3000-4000TL verip de parana yazık etme, 2000-2800TL aralığında notebook alacaksan ve acelen de varsa, 4.nesil işlemcili almanda sakınca yok ama 2800TL den fazla para vereceksen, 5.nesil işlemcili notebookların çıkma arifesinde, 4.nesil işlemciye sahip bilgisayar almak bence israf.
1.si hiç bir laptop 4 5 sene ultra açmaz ama orta seviyede açabilir tabi 5 sene sonra ne olur kestirmek zor.
2.si gt950m li msi laptoplar atmışsınız bunlar bu seneki oyunları ultrada açamıyor yani ilerki oyunlarıda ultrada açamayacaktır
3.sü biri n550jk önerimiş. Içinde gtx850m ddr3 var 950m den kötü bir kart yaklaşık 750m civarında bir kart bu sene çıkanları ultrada açmıyor ilerki dönemlerde çıkan oyunlarıda ultrada açmaz ama kasa kalitesi cok iyi.
4.Suan sizin 3200 fiyat aralığında en performanslısı monster gtx960m seçmek olacaktır.
5.gtx970 alıp iyi işlemcili bir laptoba egpu yaparsanız daha güçlü olur ama karışık
Aradığım;
4-5 sene ultra veya orta seviye piyasa oyunlarını oynatabilsin.
Tasarım veya grafik gibi işleri zorlanmadan yapabilme.
Pilin dayanıklı ve oyun oynarken sıkıntı yaratmaması.
Fanın traktör gibi olmaması.
Sizin ekliceğiniz bişey varsa memnun olurum.
Not:Bulduklarınızı link olarak ve fiyatını yazarsanız sevinirim.
Not2:Msı gibi biraz şık bişey olursa sevinirim
Not3:Monster sizce nasıl bir ürün düşünülebilirmi? (Geç gelme sorunu var gibi bişey duydum)
Benim bulduklarım bunlar;
1.LAPTOP
2.LAPTOP
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.