Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
319
Tıklama
0
Öne Çıkarma
notebook klavyesi hassalığında ve sessizliğinde bir klavye arıyorum
K
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

microsoft wireless optical aldım. hiç memnun kalmadım. bazen basınca tepki vermiyor.oyun oynarken tuşa uzun süreli basarsan almıyor.
birde düz değil klavye. sola ve sağa doğru eğimli. güya ergonomik. ama ona alışırsam notebook u kullanamayacam
ben çok kaliteli bir klavye alacam.
logitech media desktop elite var yabancı sitesinde. ama türkiyede satılmıyoe sanırım o
ne önerirsiniz
kablolu kablosuz farketmez.notebook klavyesi hassalığında ve sessizliğinde bir klavye olsun yeter





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 10 Ocak 2007; 13:13:24 >

G
18 yıl
Binbaşı

Size tavsiyem büyük mağalazaları doşalıp almanızdır. Oralarda ürünleri bakmanız için raflara açıp koyuyorlar. Logitech ten bir model seçmeniz iyi olacaktır. Dediğiniz gibi ince ve sessiz bir klavye görmüştüm. Microsoftlardan zaten çoğu kişi memnun değil. Mouseları bile problem yaratıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 10 Ocak 2007; 17:28:05 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

S
18 yıl
Yarbay

Laptop tuşlarına en yakın tuşlar Logitech diNovo setinde mevcuttur. Hatta birebir bile denilebilir. Laptoplarda ki tuş sistemini kullanıyor (makaslı sistem). En büyük eksileri ise, fiyatı, kablosuz olması ve pil tasarruf moduna geçmesi. Oyunlar için pek ideal olduğu söylenemez.

Uygun yollu bir şey için, A4tech modeli var bir tane ona bakabilirsiniz < Resime gitmek için tıklayın > Ben de var beğenerek kullandım, fiyatına göre iyi bir performansı var. Bu ürün ile ilgilenirseniz ayrıca size yardımcı olabilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Çavuş

Sorabiliriyim, nedir bu fotografdaki modelin adi ve yaklasik fiyati? Hepsiburada'ya baktim ama bu modeli goremedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yarbay

Yaklaşık fiyatı 17ytl civarında. Modeli KL(S)-5UP olması lazımdı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Çavuş

Nereden temin edebilecegimi soyleyebilirmisin ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuKa -- 20 Ocak 2007; 7:35:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yarbay

A4'ün sitesinde ürün mevcuttur.

Nerede satıldığını bilmiyorum fakat istersen benimkini sana satabilirim.

edit;imlâ





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundchaser -- 20 Ocak 2007; 16:38:05 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.