İyi günler hp compaq nx5000 notebook bilgisayarımın hard diski takılmaya başladı bende yeni 80 gb seagate hard disk aldım. Hard diski bilgisayara taktığımda bilgisayar harddiski görmedi bende hard disk arızalı diye düşünerek değiştirdim fakat 2. hard disktede aynı sorun oluştu. Acaba ben mi biyerde hata yapıyorum ki hard diskte hata yapmak gibi bir şansım yok denilebilir. Bu arada eski hard diski taktığımda bilgisayar görüyor yani bağlantı iğnelerinin hasar görmesi gibi bir sorun yok. Yeni Hard disk seagate ide 80 gb notebook hard diski. Benim aklıma hp ile uyumsuz olma ihtimali geldi mümkünmüdür? Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aklıma bir fikir daha geldi benim eski harddiskimde master, slave gibi bir durum yoktu. Bu yeni harddiskte böyle bi durum varmı acaba? Fakat hard disk üzerinde master slave ayarı yapmak için soket çıkmadı, deneyemiyorum. Bir tel yardımı ile hard diski master yapsam sorun olur mu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.