Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
331
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Norton Recovery DİSK i
M
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

norton ghost ile yedek aldım ama yedek almakta kullandığım noton ghost bir türlü kendi aldığı yedeği yüklemiyor windows altından, sanırım kendide windows ta çalıştığı için ama kendini yeniden başlatıp yedek aldığım dosyadan yüklemede yapmıyor her ne hikmetse???

eski norton ghost larda alınan yedekler "*.gho" uzantılı idi ve diskete sığacak kadar küçük bir programla bilgisayarı boot ederek GHO uzantılı dosyayı yani yedeğimizi çok rahat yüklüyorduk ama şimdi ki ghost ile alınan yedek uzantısı "*.v2i" ve "sv2i" ve bunları eski sürümler tanımıyor...

neyse sadede gelirsek; bu bir hata sonucu almış olduğum v2i vesv2i uzantılı dosyaları yüklemem için "norton ghost recovery disk" denilen zımbırtı gerekiyor ama bu recovery programcığını şu anda yüklemiş olduğum norton ghost bu recovery diskini yaratamıyor, öyle bir seçenek yok kullanıcı arabiriminde... bunu nereden bulabilirim veya nasıl edinebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >



K
18 yıl
Yüzbaşı

Norton ghost cd'si ile bilgisayarı açman gerekiyor. Ondan sonra talimatları takip ederek diskini kurtarabilirsin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

tamamda elimde zaten o cd yok, onu nasıl edinebilirim? ilgili link var mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.