Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1425
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokian ZLine vs GoodYear Eagle F1 Assymmetric Hangisi?
F
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar selamlar,bu 2 lastik modelini tecrübe eden arkadaşlarımız kendince düşüncelerini paylaşırsa memnun olurum.Yavaş yavaş yeni yazlık lastikleri alıp kenara koyayım diyorum.

Nokian'ın daha önce kışlık modelini kullandım,hali hazırda da ailemizde Nokian var kışlık olarak,Goodyear ise en son 8 sene önce kullandım Excellence modelini.Güzel lastikti ancak çukurlarda balon yapma eğilimi oldukça yüksekti.Zaten o sebeple 2 lastiğim balon olunca sinirden komple değiştirmiştim farklı marka ile.

Nokian ZLine için ise,kısa zamanda çatlama sorunları baş gösteriyor ve çabuk aşınıyor deniyor,yazlık Nokian alırken kışlıklarına aldanmayın diyen de var,bunu sadece hatalı üretime denk gelinmesine bağlayan da var.

F1 Asymmetric modelleri ise,özellikle İngilizlerin kendi yolları için çok kusur bulduğu bir seri genel olarak.İkisi de hali hazırda satın alınmaya müsait ve 2017-2018 üretimleri var.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/zLine.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-3.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm

Bu modelleri deneyimleyen arkadaşlarımız aydınlatırsa memnun olurum.



F
5 yıl
Yarbay

Bu opsiyonlar arasında g.y.ass3.alin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.