Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6867
Cevap
240999
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
W
10 yıl
Yüzbaşı

telefonu elimizle cebimize götürüp içine sokuyoruz




Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.Mezarci
F
10 yıl
Binbaşı

Kim nederse desin telefondan fazlasiyla memnunum, ozellikle batatya konusunda ;)

Daha once L920 kullaniyodum, hiz olarak pek arattirmadi(oyun konusunda bisey diyemicem pek oynamam) bi tek kamera olayi dusuk diger herseyden fazlasiyla memenunum ozelliklede batarya

Bugun bide beyaz orjinal kapak aldim telefonumu daha bi cok sevdim

Ilerleyen zamanlarda para gecerse elime 1520 gecis yaparim, simdilik fazlasiyla benim isimi goruyo

Whatspp,facebok, twitr, instgrm,messenger, mail, ofis entegrasynu, video ve buyuk ips panel ekran ve son olarak en onemliside batarya ;)

Telefonun buyuklugune aliscamicam teredutlugu almadan once bendede asiri derecede vardi, simdi ise tam tersi diger telefonlar cok kucuk geliyo ;)

Oyle icimden geldi yazim dedim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
I
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: uysalistan

arkadaslar, yukariya yazdigim 4 mesaj ile ilgili yardim eder misiniz? bugun iade konusundaki net kararimi verecegim...
simdiden tesekkurler...

İade et sana wp fazla.Hem sen hem biz rahatlayalım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
9 yıl
Yüzbaşı

Aylardır kullanıyorum, yazdıklarından sonra telefonu çöpe atmaya karar verdim.

İade et bence. Böyle rezillik olmaz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @uysalistan
M
9 yıl
Yüzbaşı

Bizim burada kimseyi yüceltmek gibi bir gayemiz yok. Hem cihazı araştırdım diyorsunuz hem de kamerası berbat görüntülü görüşme yapılmıyor diyorsunuz. Telefonu silah zoruyla mı aldınız. Bu telefonun herbir şecerisi bellidir. Lumia 1320 yazın bir sürü dokümantasyon geliyor. Siz ihtiyacınıza göre bir telefon seçmemişsiniz vaktinde şimdi telefona kabahat buluyorsunuz. Bu telefonun menşei 2013. Adamlar iyi kotu hala guncelleme çıkarıyor. Bunu goz alarak 2017 yılına kadar kullanma durumu var. Totalde bu telefonu 4 yıl kullanma durumu var.bana bir emsal gosterin şu anda piyasada başka boyle telefon gosterin. Bir de profesyonel olarak Yazılım yazmayı kolay bir iş sanıyorsunuz galiba.hatalar oluyor. Güvenlik vs. Bir sürü testten geçiyor. O kadar idealistseniz atın çöpe telefonu kurtulun bu kadar tatava yapmanın ne alemi var anlamıyorum.forumda yorumuza cevap yazma nedenim. İnsanları yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu telefon sana yaramıyor diye illaki başkasına da mı yaramayacak. böyle bir kural yok. Manipülasyon yapıp durmayın. Şuna eminim üç gün sonra o saydığınız telefonların forumlarında da ağlamaya devam edersiniz. Bu niye şöyle oluyor niye böyle oluyor diye.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 12:17:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @serkann2020
S
9 yıl
Binbaşı

Lumia 1320 Yi yaklasik 5 aydir kullaniyorum bugune kadar hic sorun cikarmadi.. Batarya full kullanimda (oyun film muzik net tel gorusmesi WhatsApp ) bir gun .. Normal kullanimda 3 gunu zorluyor.. Telde kasma vs de yok.. Saglikli bir sekilde guncelleniyorda.. Aveadan fatura ustune aldim 1000 tl ye.. Hicte pisman degilim.. Sorunsuz donma kasma isinma olmadan oynadigim oyunlarda ekran alintisi olarak konu icinde mevcut.. Kimse kusura bakmasin iPhone 5s e 2000 tl verip 4-5 saatte batarya biticek korkum olarak yasamiyorum.. Sensor arizalandi Bilmemne oldu sorunumda yok..2500 tl ye s5 alip uc ay sonra 1200-1300 tl ye fiyat indi napcam Ben diye dusuncelerde de degilim.. BOS beles tartismalara nie girilir anlamiyorum.. Konuda varsa telle alakali soru sorun vs yazin.. Yok fiyati icin agalayacaksaniz konuyu kirletmeyin ..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

Bende dun gece anneme aldım çok sevdi ve beğendi ilk akilli telefonu :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
10 yıl
Teğmen

1320 biraz sıkıntılı telefon demek yerine yaşamış olduğunuz sıkıntıları ayrıntılı şekilde yazarsanız; cihazı almayı düşünen ve halihazırda kullanan dostlar için daha faydalı bir iş yapmış olursunuz.




Bu mesajda bahsedilenler: @zahidow
I
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

1000 lira seviyesinde alınabilir gayette güzel android cihazlar var bende öve öve bitirilemeyen bu telefonu savunanları anlamıyorum biraz objektif olun evet bir ara fiyatı nedeniyle f/p ürünüydü ancak yakın zamanda oda olmayacak.

5 gün sonra kasıyoğğğğ buğğğğğ rom yoh mu romm diye ağlamak isteyenler için var tabi.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Binbaşı

Ben de aldım 1saat önce 1320



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
I
9 yıl
Yarbay

Beyler sürümler konusunda hiç korkunuz,endişeniz falan olmasın.Ben L1320'yi aldığım gün 8.1 Beta'yı yüklemiştim.Android'in kararlı sürümünden bin kat daha iyi haldeydi.Hala beta yı kullanıyorum,aynı fiyattaki android telefonların kararlı sürümlerine bakarsanız endişenizin gereksiz olduğunu anlarsınız.



J
9 yıl
Yüzbaşı

hocam, fanatikleşmeye gerek yok. bu telefonun bir problemi yok, Şuanda IOS da olmayan bir sürü şey sayabilirim WP ve Android platformu için, bu IOS u kötü yapmaz.

eriyen erir, satamayan çekilir, zaten akıllı telefona merak sardıysanız ve kullanıyorsanız 2 senede bir değiştirmek zorunda kalıyorsunuz desteği kesiliyor vesaire.

şuanda microsoft batsa elinde ki telefon 2 sene gider,

Ayrıca bu o uygulamanın Androidde var, WP de yok konuları anlaşmayla olan şeylerdir. WP instagramı getirmiyor diye bir durum söz konusu deil, Instagramın Google ile anlaşması buna engel olmaktadır. Google Şerefsizliğidir.

ben Google yi hayatımdan komple çıkardım, arama motorum (PC için) artık Bing, Here maps kullanıyorum, bing maps kullanıyorum, Yandex Browser kullanıyorum.

rekabetçi olmayani TEKelleşmeye çalışan tüm firmalardan nefret ediyorum teknoloji dünyası için şuan Google den nefret ediyorum. pekala bing de işini yapıyor ve aradığımı buluyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
9 yıl
Yüzbaşı

Isınma bende hiç olmuyor desem yalan olmaz, şarj hiç abartmıyorum 2 günü rahat çıkarıyor 3. Güne sarktığı çok oluyor, 3 g Wi-Fi sürekli açık, kendi kendine hiç kapanmadı, donmadı, çocuklar oyun oynarsa, ben nette gelinirsem sürekli olarak, o zaman 1 günü yine çıkarıyor.
Boş ver sen milleti çoluk çocuk ezbere Konuşuyor işte..
Şu anda 5 mail Hesabı, 14 tane uygulama var telefonda, herşey tıkır tıkır Çalışıyor, ne zaman çıkar bilmiyorum ama 940 serisi ilk Çıktığı gün alırım. Android çok kullandım, iOS hala iPad Air 2 kullanmaktayım, iPhone u bilmem ama Windows un telefonlarını tek geçerim. Gdr2 yazılım var şu anda, hatta bunu aldığımın ertesi haftası eşime de aynı telefondan aldım a101 den.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @the voyager
W
10 yıl
Yüzbaşı

her yerde yazıyor burada da söyledik kamerasını , gelip burda hüsrana uğrattı diyorsunuz , tamamen sizin hatanız.




Bu mesajda bahsedilenler: @destinati0n
_
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mefa

1 haftadır ikinci el 1320 bulamadım yokmu satmayı düşünen

Kötü derler ama satmazlar güzel telefon çünkü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

1320 için neredeyse tüm ülkeler için güncelleme gelmiş bizim ülkemiz yok verecekleri güncellemeyi ......

Hakaten biktik artik gelecekse gelsin Su guncelleme
size de guncellemenize de !!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
T
10 yıl
Binbaşı

Bende kutusundan çıkarıp direk sim kartı taktım ve eve gittim yemekte telefonu masaya koydum tabletin güzelmiş hayırlı olsun dediler


Bu mesaja 2 cevap geldi.
2
10 yıl
Yarbay

Bence çoğunluk bu 8.1 + gdr ler ile nokianın az bişey süsleme yapıp çıkardığı amber/black/cyan gibi şeyleri birbirne karıştırıyor.

Şu an yüklenen 8.1 in beta olduğunu sanıyor bir çoğumuz. Hayır değil. Kullanılan 8.1 MS tarafından dağıtımı yapılan cyan revizyonunu görmemiş saf sürümdür. Şöyle anlatmak gerekirse cyan yüklediğinizde şuan renk profilinde bulunmayan parlaklık profili diye extra bir ayara kavuşacaksınız. Bunun gibi ufak tefek makyaj dışında altta yatan çekirdek kısmı şuan yükleyenlerin kullandığı 8.1 ile aynı. Yani beta falan değil.

GDR ye gelirsek de, o da 8.1 in üstüne bazı iyileştirmeler içeren bir yama sadece. Yani bunları beta diye algılamamız lazım. Şunu da ekliyim 8.1+grd1 8.1+cyan dan daha günceldir bilginize. 8.0 a dönüp cyan yükleyenler 8.1 gdr1 i developer hesabı olmadan yine almayacaklar. Yani eskiye dönerim cyan yüklerim sonrada gdr1 derseniz yanılırsınız. Ancak DP hesabı ile yüklersniz.

ms -> 8.1 i yayınlar
nokia -> 8.1 i alır üstüne iki makyaj atar, cyan der
htc - > 8.1 i alır, kendine göre bişeyler yapar yada yapmaz dağıtım yapar.
ms -> 8.1 in üstüne gdr1 i çıkarır, bu yama/ek özellik vs. paketidir
gdr3 e gelince yine nokia vs firmalar alır kendi makyajlarını yapıp yayınlar

ms -> 8.2 preview çıkarır....

bu böyle gider.

Cihazlardan bundan sonra LUMIA by MICROSOFT olarak isim değiştireceğini düşününce ilerde nokianın bir güncelleme vereceğinide pek düşünmüyorum kişisel olarak.

Yani boşuna cyan kuracaz diye büyük umutlar beslemeyin. 8.1+gdr1 cyan dan daha yeni ve daha fazla şey içeriyor. İnanın cihazı sıfırlamaya deyecek bir değişiklik olmayacak cyan yazması dışında.

Boşuna 8.0 da kasmayın. Bende çok değil 3-5 gün evvel bilmeden de olsa yükledim. Aman Tanrım dedim resmen. Cihaz resmen seviye atladı.

- Pil tüketimi değişmedi hatta artı. Arka plan uygulamalarınızı düzgün ayarlamalısınız. Asphalt 8 bile ilk yüklendikten sonra arka plan hizmeti yürütüyor ve dehşet pil tüketiyor. Bunlara dikkat etmelisiniz.
- Arayüz en az 2x hızlandı, daha yumuşak ve daha hızlı akıyor.
- Ses çıkışı yüksldi. Bunu kesinliklen test ettim en kötü %20 lik bir artış var. Zil 6/10, medya 15/30 çok rahat yetiyor kapalı ortamda.
- Gdr1 ile gelen İE dehşet hızlı, baka uygulama aıp geri dönünce, yada tablar arasında dolaşırken yeniden yükleme yapmıyor, kaldığınız yerden devam ediyor.
- IE de video seyredeken tam ekran olayı size kalmış, örneğin Yt den video seyrederken küçük video seyredebiliyorsunuz. İlerleme barı ile istediğiniz noktaya alabiliyorsunuz.
- Canlı klasör olayı süper olmuş, hem ana klasörde live tile mevcut hemde içindekilerde.
- Class 10 hafıza kartınız varsa uygulamar hızından hiç bişey kaybetmiyor, Nerdeyse tüm uygulamarı hafıza kartına attım. Asphalt 8 dahil. Kartta olmasına ramen takılma ve kasma olmdan çok rahat oynuyor. Cihaz belleğinde 3.5gb boş yerim var.
- Bildirim merkezi gayet sağlıklı çalışıyor. Geç olsun güç olmasın demişler.

Kısaca böye, boşuna beklemeyin derim.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı

Şu konuya gelip WP yi ve 1320yi kötülemek hangi aklın ürünü anlamıyorum. Varsa eleştirin yap ama karalamak neden ?

Biz Wp kullanıcıları olarak işletim sisteminin kusurlarını kabul ediyoruz. Evet market eksikliği var başka ? hiç bir kusuru yok. Ancak Android kullanıcıları kusurlarını kabul etmek yerine rakibini kötüleme mantığı var. İşte bu zihniyet yüzünden 2000liradan aşağı telefon çıkmıyor. Ama Nokia sağolsun 6" lik bir telefon sıfır kasma stabil ve yeterince iyi kamera. Market benim için problem değil. Ve 1000 lirayı sonuna kadar hak ediyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Çavuş

KAMERASI 5 PARA ETMEZ DİYEN ARKADAŞLAR KAMERA İÇİN ALINAMZ DİYEN ARKADAŞLARIM BU FOTOLAR SİZE GELSİN ....
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.