Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1161
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia E6 Ekran kırılması.
M
13 yıl (391 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kardeşimin E6 sı bugün işyerinde masadan düşmüş ve gorilla glass ekranı tuzla buz hale gelmiş. Hemen kendi telefonumun ekran koruyucusunu ona göre kesip gecici bir önlem olarak ekranı kapladım. Dokunmatik ya da içerideki lcd ekranda bir sorun yok ama gorilla glassın değişmesi gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan ve bunu nerede yaptırıp maliyetinin ne kadar olacağını söyleyebilir misiniz? (iZMİR de oturuyorum)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
13 yıl (57 mesaj)
Çavuş

mehmet beyazgül diye bir usta var izmirde yarın adresını yazarım sana


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl (391 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Telefonu varsa özelden de atabilir misin maliyetini sorayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl (5258 mesaj)
Binbaşı

E6'nın ekranı Gorilla Glass mıydı ki ?



M
13 yıl (391 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bende kırıldıgı zaman anladım gorilla glasmis :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.