Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2885
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia C7 GPS Sorunu
B
16 yıl (278 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar;
Telefonum konumumu bir türlü bulamıyor. Konumumu bul dediğim zaman gps bekleniyor ya da konum aranıyor yazısı çıkıyor ve ne kadar beklersem bekleyeyim bulamıyor. Evin içinde ve dışında denedim sonuç alamadım. Denemelerimi Üsküdar sahilde dün ve bugün yaptım. Ayarlar kısmında konumlama yöntemlerini tümleşik gps, konumlama sunucusu devredışı, interneti çevrimdışı yaptım. Gerekli harita dosyalarını zaten yüklemiştim. Ayrıca konumlama için interneti kullanmasına izin verdiğim zaman bir kaç saniye içinde bulabiliyor telefon. Sadece tümleşik gps ile neden konumumu bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Deneme yaptığım günlerdeki hava durumunun bir etkisi varmıdır? ayrıca C7 ve N8 büyük ölçüde aynı olduğu için N8 sahiplerininde yardımlarını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
16 yıl (278 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

M
16 yıl (37469 mesaj)
Yarbay

pcdeki oviden haritaları güncelle türkiye haritasını yükle, ilk konum bulma olayı uzun sürebilir açık havada 5 dk bekle, bulamazsa sorun olabilir bulursa bundan sonrakiler 10 snde bulması gerek



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.