Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
940
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NOCTUA NH-D15 chromax.black hk.
K
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,

Aşağıdaki sistem için noctua nh-d15 chromax.black soğutucusu yeterli soğutmayı sağlar mı? 5.1ghz de kullansam yeterli.
Bir de noctua nın siyah modelinin klasik bej kahverengi modelinden rengi dışında bir farkı var mı?

Yprumlarınız için teşekkürler


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keisi -- 28 Aralık 2020; 15:8:30 >

Ç
5 yıl
Yarbay

NH-D15'te Sağlayamıcaksa Hiçbir Şey Sağlayamaz Hocam Beklediğiniz Soğutmayı



L
5 yıl
Yarbay

Noctua'nın o modelinin fiyatına sıvı soğutma alman daha iyi olur.



K
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İyi bir sıvı soğutma 1600 TL den başlıyor. Ama seçeneklerim arasında o da var.
Cevaplar için teşekkürler



L
5 yıl
Yüzbaşı

2nci soruyu yanıtlayayım: Hayır yok, leşingo tasarımlarını satabilmek için attıkları boyadan başka bir farkı yok ama bence almışken chromax.black'e değer tabii.



C
5 yıl
Yarbay

noctua nh-d15 için faklı renklerde kapaklar ve kablolar ve köşe silikonları var. onlar ile renklendirebilirsiniz. ancak temel renk siyah yada kahverengi kalır. tabi maliyetide artırır. 1000 liralık ürünün kapağı 200-300tl. kablo, silikon koşe vs 20-30-50tl lik parçalar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.