Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1247
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ninja Gaiden 3'te 'Hero Mode' Bulunacak
Şehir : #Adana
B
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Ninja Gaiden serisinin ne kadar zor olduğunu oyunu oynayanlar çok iyi bilirler. Çoğu kişi bu yüzden hikayenin başında joy pad'leri bir kenara atmıştır. Yine de oyunun en çekici yönlerinden birisi de zor olmasıydı, fakat Team Ninja bu defa Ninja Gaiden 3'ü herkesin oynayabilmesini istiyor.
 
     Ninja Gaiden 3'ün yönetmeni Fumihiko Yasuda'nın açıklamasına göre oyunda "Hero Mode" bulunacak. Bu modda düşmanın hamlelerinden otomatik kaçma ve sıradan vuruşları engelleme gibi özellikler olacak.
 
     Oyuncu kitlesini genişletmek ve herkesin senaryonun tamamını görmesini isteyen Team Ninja doğru bir karar almış gibi görünüyor. Eğer serinin zorluğunu seviyorsanız diğer zorluk modlarını seçme imkanınız da bulunuyor.
 




2
13 yıl
Yarbay

Doğru karar hem çoluk çocuk oynasın hem hardcore oyuncular oynasın diye iki tarafı da üzmeden halletmişler.



B
13 yıl
Yarbay

zorluğu gayet tadındaydı



O
13 yıl
Yüzbaşı

ıkını sıkına geçmekten iyidir
oyunu bitirdim ama az ter dökmedim



B
13 yıl
Yarbay

1.oyunu oynarken dual shock olan gamepad kullanmayı bıraktım neredeyse kırılıyordu bir oyun bu kadar zorlayıcı olmamalı zevk almaktan çıkıyor işkenceye dönüşüyor..2.oyunu almadım...3.oyun nasıl olacak bakalım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.