Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
256
Tıklama
0
Öne Çıkarma
nihat bilgin
A
6 yıl
Er
Konu Sahibi

gecen yil 15 tatilde almistim siteye cozumleri icin girdim mart baskisi ekim baskisi bla bla neden bu kadar fazla kitabi guncelliyor
fazla soru farki var mi ayrica modern kisminda elimdeki kitabinda sayisal hesaplama sorulari agirlikta yeni basimida boyle mi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
6 yıl
Teğmen

hocam sen karekod dan bak çözüme


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Er
Konu Sahibi

aynen hocam oyle yapiyorum ama gecenlerde telefonda sorun vardi bilgisayardan bakiyim dedim . basim basim yillarini goruncede aklima takildi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Tipsiz_Tatlı_Karakter
B
6 yıl
Er

Arkadaşımda bu seneninki bende ise geçen seneninki var etütlerde yan yana çözüyoruz genelde sorular aynı. Ama bu seneki basımda 1-2şer test daha fazla koymuşlar gibi bilmiyorum tam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.