SELAMÜN ALEYKÜM . Ben NFSU 2 yani Need for Speed Underground 2 oynuyorum . Oyunu oynarken bi zaman sonra (dın) sesiyle error veriyor . Dönüp ne verdiğine bakamıyorum Alt+Tab veya Alt+Esc işe yaramıyor CtrL+Alt+Delete de işe yaramıyor . Kısacası oyun donuyor ve hatyı göremiyorum Problem nedir acaba ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben NFSU 2 yani Need for Speed Underground 2 oynuyorum .
Oyunu oynarken bi zaman sonra (dın) sesiyle error veriyor . Dönüp ne verdiğine bakamıyorum Alt+Tab veya Alt+Esc işe yaramıyor
CtrL+Alt+Delete de işe yaramıyor . Kısacası oyun donuyor ve hatyı göremiyorum Problem nedir acaba ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.